mraki Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Ode moj Nexus u večna lovišta. Šta da uzmem sa čistim Androidom, Motorolu G6, neku Nokiu?
mraki Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Podigao Nexusa 2x na kratko, ali nema od toga ništa...opet otišao u bootloop. Hvala na savetima, pogledaću još malo ali nemam šta puno da se premišljam, treba mi tel.
renne Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 uzmi motorolu, bilo koju, savršeni su sa updatovima, stižu redovno svi
mraki Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Hoću, to mi je bitno. Imao sam pre Nexusa Moto G, doduše tad je još Motorala bila u vlasništvu Gugla, ali verujem da je i Lenovo zadržao kvalitenu podršku. Kako si ti uzeo svoj, preko operatera ili...? Razmišljam isplati li mi se preko oglasa.
Mil@n Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Danas se mnogo više isplati da uzmeš fon u oglasima I prepoloviš pretplatu. Hawaii Mate 10 Pro
renne Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Hoću, to mi je bitno. Imao sam pre Nexusa Moto G, doduše tad je još Motorala bila u vlasništvu Gugla, ali verujem da je i Lenovo zadržao kvalitenu podršku. Kako si ti uzeo svoj, preko operatera ili...? Razmišljam isplati li mi se preko oglasa.Ja uzeo preko operatera, prvi Z koji se pojavio u SrbijiI sekund nisam zažalioBaš jučr stigla nova sigurnosna zakrpa
mraki Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Hvala na savetima Da, imam neki popust kod operatera koji gubim ako bih uzeo tel, a i nisu povoljni uopšte uz moj paket. Ovaj Moto G6 plus bi mi baš odgovarao, mada ga slabo ima, izgleda da ću onda morati G6. Proučavajući Motorolu, vidim da su upravo najavili i P30, jebote kakva besramna kopija
mraki Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Komunikacija sa prodavcem koji ima bezbroj pozitivnih ocena na KP... ja: pozdrav, interesuje me taj i taj telefon, da li je kupljen kod operatera ili...? prodavac: naravno da je kupljen kod operatera, niko još uvek ne prodaje telefone plaćene u radnji 45k za 25k. ja: ne vidim ništa neobično u tom pitanju, naravno da se interesujem za poreklo telefona ako već nije naglašeno, nisu svi uzeti preko operatere, recimo ovi kod vaših kolega iz Subotice... prodavac: Nisu mi oni kolege, ne poznajem nikog od njih, ne bavim se ja švercom telefona, već isključivo kupoprodajom... Došlo mi da ga pitam plaća li i porez...
I*m with the pilots Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 Što ne uzmeš ponovo Nexus? Ako te je već služio dobro?Meni LG Nexus 5 traje godinu i 8 meseci, a suprugov Nexus 6 skoro 3 godine. Dosta smo zadovoljni njima, falinka im je samo to što nemaju previše memorije. Napunih telefon sa Pocketom i bebecim fotkama i video snimcima pa stalno kuburim sa prostorom ;D
copkillah Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 1 hour ago, mraki said: Komunikacija sa prodavcem koji ima bezbroj pozitivnih ocena na KP... ja: pozdrav, interesuje me taj i taj telefon, da li je kupljen kod operatera ili...? prodavac: naravno da je kupljen kod operatera, niko još uvek ne prodaje telefone plaćene u radnji 45k za 25k. ja: ne vidim ništa neobično u tom pitanju, naravno da se interesujem za poreklo telefona ako već nije naglašeno, nisu svi uzeti preko operatere, recimo ovi kod vaših kolega iz Subotice... prodavac: Nisu mi oni kolege, ne poznajem nikog od njih, ne bavim se ja švercom telefona, već isključivo kupoprodajom... Došlo mi da ga pitam plaća li i porez... Pa reci koji je
mraki Posted August 14, 2018 Posted August 14, 2018 (edited) 25 minutes ago, I*m with the pilots said: Što ne uzmeš ponovo Nexus? Ako te je već služio dobro? Meni LG Nexus 5 traje godinu i 8 meseci, a suprugov Nexus 6 skoro 3 godine. Dosta smo zadovoljni njima, falinka im je samo to što nemaju previše memorije. Napunih telefon sa Pocketom i bebecim fotkama i video snimcima pa stalno kuburim sa prostorom ;D Problem je u tome što je Google nažalost ukinuo Nexus seriju, 5X i 6P su poslednji modeli. Zamenila ih je daleko skuplja Pixel serija, a te pare mi se ne daju za telefon (niti mislim da vrede toliko). A uzimati opet isti Nexus, model star 3 godine sve i da ga ima negde u prodaji nema previše smisla. @copkillah Ne mogu javno da blatim čoveka, možda ću još kupiti od njega Šta ću, ima dobru ponudu i sve pozitivne rivjuove. (ako te baš interesuje, može na pm) edit: a inače sere, po radnjama je skuplji tipa 60 evra ako i toliko. edit2: proverio sad, imaju "Mađari" još uvek u ponudi Nexus 5X, 270 evra, mislim da sam ga ja onomad platio manje Edited August 14, 2018 by mraki
Recommended Posts