Jump to content
IGNORED

Android

Grunf

Recommended Posts

Posted

Ko zna kakve sajtove posećuje yoyo, japanac je to :fantom:

Posted

Što se mene tiče, bio bih srećan da mobilni telefon nikada nije izmišljen ili ušao u upotrebu. Uvek su mi bili uvaljivani, od 1993. nikada ga nisam ni kupio niti ikada išta platio za njega.

Telefon je da se preko njega razgovara a po diskusiji vidim da ljudi nisu naučili ništa novo ili sadržajnije da kažu nego pre 100 godina, preko crnog telefona sa okretnim brojčanikom.

Posted

Telefon već više od 10 godina nije samo da se razgovara.

Posted

Sad sam se setio.

Taj Samsung Android je, zavisno kako se okrene u džepu, slao "emergency" signal provajderu koji je morao da me zove i zove dok se ne javim i kažem da sam bezbedan.

To govno je još, kako se okrene, pokazivalo svoje ikonice unutrašnjosti mog džepa i potrošilo bateriju na to. Popnem se na planinu i hoću da pošaljem poruku, ono se smeće ugasilo jer je potrošilo bateriju! Šta da sam trebao da zovem pomoć?

Posted

Izgleda da si kupio, ovaj dobio, telefon koji ima sopstvenu svest. Možda si trebao da uradiš neka podešavanja po prijemu aparata ili je to izvan bušido kodeksa?

Posted

Nek se nosi u 3pm, neću više da čujem za to sranje. Šta imam da podešavam, sve je bilo vanilla, kako je došao. iPhone ništa nikad nisam podešavao i nikada mi ništa takvo nije uradio.  Dao sam taj Samsung  našoj studentkinji na jednogodišnjoj razmeni, ona uzela prepaid karticu i koristila ga, verovatno je još kod nje, vratila se.

Ovde kada ti zamene telefon, imaš opciju da stari zadržiš (aparat, bez broja) ili da ga ubaciš u kantu za reciklažu u provajderovoj radnji. Mislim da je u njoj bilo 50kg android telefona.

Posted
25 minutes ago, Yoyogi said:

... kada ti zamene telefon, imaš opciju da stari zadržiš (aparat, bez broja) ili da ga ubaciš u kantu za reciklažu u provajderovoj radnji. Mislim da je u njoj bilo 50kg android telefona.

To ne znači da su bacili android za iPhone, šta god da je novi aparat bio (vrlo verovatno opet android) stari jednostavno nisu hteli da zadrže.

Posted

Ne kazu dzabe ono "smart phone for smart people".

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Sad tek vidim odakl dolaze "smart people": Samsung Galaxy je trećina ako ne i manje cene iPhone.

Posted

... A i ja se pecam...

...shiit has hit the fan....

Posted
56 minutes ago, Yoyogi said:

Sad tek vidim odakl dolaze "smart people": Samsung Galaxy je trećina ako ne i manje cene iPhone.

jesi ti baš ono siguran u to?

Posted

Nisam, iPhone 8 i Galaxy S8 su slične cene.

Sad, ako diskutanti ovde svi imaju top model, onda cena nije različita.

Međutim, Androida ima na desetine (ako ne i stotine) modela, od 90$, masa ispod 400 $, iPhone nema toliko ako ima uopšte modele tog nivoa.

Posted

yoyogi dolazi iz sredine 90-ih, sada su ga odledili, to je jedino objašnjenje

Posted

Mene samo zanima odakle brendovi telefona u Japanu, kad je pre par godina pisao da tamo nema brendiranih telefona i da se uz paket dobije telefon, sa svim potrebnim uslugama, a da se ne zna koji je brend... NIšta Nokia, ništa Samsung, samo noname... :unsusre: