September 23, 20177 yr Stigo, lep telefon, al me izludjuje na startu, hvata sve mreže oko mene sem moju, šta da mu radim?
September 23, 20177 yr Pokušavao, ništa se ne dešava, al neb trebala biti skrivena, prikačen komp, dva telefona
September 23, 20177 yr Ja ću ko oni iz call centra: Jeste probali da resetujete ruter? ....shit has hit the fan...
September 23, 20177 yr Sta znaci nista se ne desava? Ne prepoznaje ime mreze (SID)? Ne dobijes nikakvu poruku? Ništa
October 3, 20177 yr Kako da isključim senzor jer mi se ekran zaglupavi i tokom razgovora sve vreme je crn i moram da molim drugu stranu da spusti slušalicu jer nemam nikakvu kontrolu?
October 3, 20177 yr Pogledaj u aplikaciji za telefoniranje, trebalo bi da bude nešto o podešavanju poziva.
October 3, 20177 yr Ima li jos neka aplikacija za TV poput modbro-a? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
October 9, 20177 yr https://photos.google.com/share/AF1QipO2_gTkgT1QwgYaWCTowaN6d2Cb5rvyJU10cjAdSU9Ao8v9Ec-r1v1cKdWEx6PNqg?key=WEdYT3BMNFZGdUlwQ0l6aEdFT1UwVlg2LUZESDhnOvo izgleda odlično mada na DxOMarkovom reviewu su istakli i situacije u kojima veštački bokeh ume žestoko da failuje, a i da je generalno lošiji od sistema sa dve kamere, tj. konkretnije oni su pominjali iPhone