Duci Simonovic Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 moram se odluciti u narednih sat sta da uzmem, sveo izbor na nokia 6, motorola g5 s i p9 lite. Aj neko nesto kaze o prva dva dok ne dodje rene i prelomi na p9
Duci Simonovic Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Šta fali nokiama ? Na papiru deluje najjače
renne Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 To što sto godina nisu napravili kršten telefon I ti od tolikih renomiranih proizvođača izvučeš baš Nokiu
mraki Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 (edited) Kakve su Motorole po pitanju preinstaliranih aplikacija od kad su pod Lenovom? Imao sam Moto G dok su bili pod Guglom, i nije bilo boljeg telefona za te pare. Ako nešto ne podnosim, to je UI raznih proizvodjača i gomila bloatware-a, zato Samsung i Huawei ne dolaze u obzir. Koji proizvođač ima najčistiji Android danas? Pixel mi je super ali preskup, a pominje se da će novi model biti još skuplji. Edited September 21, 2017 by mraki
samo_opusteno Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Huawei bas i nema bloatware. A da ne pricam da se instalacijom launchera (npr. Nova) dobija nov UI koji korisnik sam podesava. Najcistiji ima verovatno Htc.
mraki Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Moguće da sam stekao pogrešan utisak. Nemam previše iskustva sa njima, ali meni se baš učinilo kao hevi varijanta.
Zverilla Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Kakve su Motorole po pitanju preinstaliranih aplikacija od kad su pod Lenovom? Imao sam Moto G dok su bili pod Guglom, i nije bilo boljeg telefona za te pare. Ako nešto ne podnosim, to je UI raznih proizvodjača i gomila bloatware-a, zato Samsung i Huawei ne dolaze u obzir. Koji proizvođač ima najčistiji Android danas? Pixel mi je super ali preskup, a pominje se da će novi model biti još skuplji. probaj da nadjes nexus 5x sa 32gb, on je povoljan a cist od sranja (+ stizu mu redovno nadogradnje sistema)
mraki Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 (edited) pa upravo njega i imam :D Edited September 21, 2017 by mraki
renne Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Na motorolama nešta ništa preinstalirano, nikakog sw, čist android
mraki Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Inače, zanimljivo je ovo partnerstvo Gugla i HTC-a, videćemo šta će to u praksi značiti. Nadam se da se neće svesti samo na razvoj Pixel uredjaja.
Zverilla Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 kolko sam ja shvatio, nije partnerstvo, nego je gugl kupio deo htc.a koji proizvodi mobitele a sto hoces da menjas nexusa? ja i dalje ne vidim ni jedan razlog da pomislim na zamenu
mraki Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 (edited) Trenutno ne vidim ni ja, pošto mi se ništa drugo ne sviđja a da ima bar približan odnos cene i kvaliteta. Zato me i zanima kakve su Motorole sad, kad sam uzimao ovaj Nexus vagao sam izmedju njega i nekog Moto X modela sa ogromnom baterijom, pre njega imao Moto G. Da su nastavili sa Nexusom, verovatno bih uzeo novi model, Pixel po meni ne opravdava cenu. Ističu te dve godine koliko se Google obavezao da će pružati podršku za Nexus, i prosto, nemam predstavu šta bih uzeo sad da recimo moj ode u večni bootloop (kao što se mnogima desilo). Edited September 21, 2017 by mraki
Recommended Posts