fusion_ Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Na koju foru su Kurir i Vesti gledaniji od N1.Bukvalno nisam nikad čuo nekog da gleda taj kanal Vesti... 2
gone fishing Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 14 minutes ago, levi said: znači ostale Arene koje su prenosile Premierligu nisu ni u top 20? još gore još jednom se pokazalo da gledanost sportskih kanala donosi samo Jelen Superliga, ostalo sve je na nivou statističke greške +1 - secite me gde sam najtanji ako im jsl ne bi donela barem 5x veću gledanost da su te pare ulupali u domaće klubove, po 20 milki titovim blizancima, voši i radničkim iz kg i ni, u trajanju od 6 sezona, pa da gledamo neizvesno prvenstvo i timove koji igraju grupne faze evro kupova i neretko prezimljavaju u istima
radisa Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 Ovo nema smisla, ko stariji od 18 godina gleda nik jr?
omiljeni Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 1 minute ago, radisa said: Ovo nema smisla, ko stariji od 18 godina gleda nik jr? mame tate babe đedovi amidžidže daidže? a i super liga se proslavila sa gledanošću. prenosili tog dana i partizan i zvezdu i premier ligu multiprenos i razne neke emisije iz studija i jedva nadbili blejza cecu perecu i male gupije 2
Bandito Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 2 hours ago, gone fishing said: +1 - secite me gde sam najtanji ako im jsl ne bi donela barem 5x veću gledanost da su te pare ulupali u domaće klubove, po 20 milki titovim blizancima, voši i radničkim iz kg i ni, u trajanju od 6 sezona, pa da gledamo neizvesno prvenstvo i timove koji igraju grupne faze evro kupova i neretko prezimljavaju u istima Jes al tako bi bilo kad bi neko razmišljao o nečemu osim o tome da dokusuri svako jebeno zrno graška koje ga žulja u postelji. 1
vememah Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 (edited) Izvor tabele: https://www.rts.rs/upload/storyBoxFileData/2016/02/02/20566876/GO IZVEŠTAJ O POSLOVANJU 2021.pdf (strana 121) Izvor podataka za 2022: https://www.rts.rs/page/rts/sr/rtspredstavlja/story/267/najnovije/5074227/rts-1-najgledaniji-devetu-godinu-zaredom.html Edited February 15, 2023 by vememah
vememah Posted February 15, 2023 Posted February 15, 2023 (edited) https://www.slideshare.net/alenalen/televizija-u-srbiji2020pptx TTV = televizija ukupno Dynamic other = sve ostale stanice Edited February 15, 2023 by vememah
Frank Pembleton Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Na koju foru su Kurir i Vesti gledaniji od N1.Bukvalno nisam nikad čuo nekog da gleda taj kanal Vesti... Eeee mehur....Ovi sa N1 su i "odapeli" onu ubitačnu marketinšku strelu sa zacrnjenjem ekrana, kad su dobili neke rejtinge koji su bili porazni po njih.......shiit has hit the fan.
vememah Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 Bukvalno nisam nikad čuo nekog da gleda taj kanal Vesti... Biće da se ne družiš s penzionerima koji podržavaju vlast.Propuste Pinkov dnevnik pa gledaju tu ili vole da utvrde gradivo. 2
vememah Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 (edited) Svakog dana oko 30% ljudi ne gleda televiziju (naravno ne uvek istih), ali zato oni koji gledaju blenu prosečno 8 sati, osobe starije od 60 godina i po 10. Dnevni doseg u grupama 4-17 i 18-29 je svega 46% odnosno 51%, a dok kod grupa 60-69 i 70+ iznosi 85%, odnosno 83%. Kad se uzmu u obzir cele grupe, tj. i oni koji ne uključe televizor celog dana, ispada da starosna grupa 60-69 gleda televiziju 3,2 puta više od grupe 18-29 (8 h 25 min prema 2 h 37 min). Zato je i logično da Pink, čiji je prosečan gledalac stariji od onog RTS1, ima osetno manji auditorijum od tog kanala pri neznatno manjem prosečnom udelu u gledanosti pošto Pinkovi gledaoci duže drže TV uključen. https://www.slideshare.net/alenalen/televizija-u-srbiji2020pptx Edited February 16, 2023 by vememah
dvb-t manijak Posted February 16, 2023 Posted February 16, 2023 5 hours ago, Frank Pembleton said: Eeee mehur.... Ovi sa N1 su i "odapeli" onu ubitačnu marketinšku strelu sa zacrnjenjem ekrana, kad su dobili neke rejtinge koji su bili porazni po njih... "Vesti" su dostupne na svim provajderima i tu je deo odgovora. Drugo, očigledno da ove "proruske" tv imaju neku publiku, koja je vrlo verna. Meni je rejting N1 odličan obzirom da je to news kanal. Stvarno ne znam šta su gazde očekivale. 1
hefaca Posted February 19, 2023 Author Posted February 19, 2023 (edited) Koliko slagalica i Memedovic dominiraju, taman toliko su i napadani... Generalno sve treba da rade u svojoj (ko)produkciji. Sad kad isplivaju provizije u znanju imanju... ima da bude ima se, moze se, zna se, ima se... Ko zna koliko placaju Olgu Odanovic, a onomad Tijanic nije hteo da plati Sojica koji je razvaljivao, i idalje razvaljuje A evo i koliko je pink uspesan Mitrovic je cak i finale zadruge pomerio za 5:30 ujutru i tad ostvaruje share od preko 60%, a spektakl je krenuo u 21h prethodnog dana (ili 20). Edited February 19, 2023 by hefaca
vememah Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 (edited) Sama činjenica da je emisija koja traje do 1 noću dospela u nedeljni top 10 je ogroman uspeh, RTS1 ni u jednoj ni u drugoj tabeli (zapravo u gotovo nijednoj takvoj koju objavljuje, sem kad prenosi fudbal i Evroviziju) nema ništa što se ne završava najkasnije oko 22. Edited February 19, 2023 by vememah
hefaca Posted February 19, 2023 Author Posted February 19, 2023 Rispekt za Sasu Popovica! I za tebe, naravno... Nastavljas da briljiras 🏆 zeks nema nista u top 10, al zato jbg nemas nista u 22. Rispekt i za Branioca koji nikad nije uspeo da udje u top 10, a jebeno dodji mi na veceru ulazi svako malo.
nenad Posted February 19, 2023 Posted February 19, 2023 3 hours ago, hefaca said: Rispekt za Sasu Popovica! I za tebe, naravno... Nastavljas da briljiras 🏆 zeks nema nista u top 10, al zato jbg nemas nista u 22. Rispekt i za Branioca koji nikad nije uspeo da udje u top 10, a jebeno dodji mi na veceru ulazi svako malo. hajde pls razmisli o odmoru od pisanja na medijima, boli koliko ovo sto pises nema nikakvog smisla.
Recommended Posts