salerokada Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 (edited) Ovde se vide neki grafikoni i ama baš ništa o tome koji grafikon kome pripada, koje je vreme dana i koja je gledanost. Edited November 30, 2020 by salerokada
hefaca Posted November 30, 2020 Author Posted November 30, 2020 Kvalitet slike se slosio bas 😐 X osa vreme od 2 ujutro, podeok 2h Y osa rejting, podeok 5% Narandzast je happy Budza je dnevnik sa slagalicom pre i kostima posle Ruzicast je pink, koji se najvise gleda ujutro... Preko dana jedva odskoci povremeno. Nocu dominira... Kesic je crveni, dize novu u 21
hefaca Posted March 15, 2021 Author Posted March 15, 2021 Kakva sprdnja od merenja... Poslednja epizoda vinove loze manje gledana od druge Milevine epizode... Covid brojevi
msv Posted March 16, 2021 Posted March 16, 2021 (Nova.rs) Televizija Nova S večeras druga po gledanosti, odmah iza RTS Kao i do sada, objavljuju merenja TV beat-a (EON i napredniji D3 uređaji): Aleksandar od Jugoslavije - 18,7% SHR Da sam ja neko (Rada Đurić) - 15,4% SHR
dvb-t manijak Posted April 6, 2021 Posted April 6, 2021 Gledanost u Hrvatskoj https://www.aem.hr/wp-content/uploads/2021/03/AdScanner-report-veljaca-2021-1.pdf Bilo bi lepo da imamo makar jedan mesec i za Srbiju.
Lezilebovich Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 Zna li neko, da li je Nova uspela da podigne gledanost sa prenosima Eura i da li je to mozda povuklo i informativni program ?
Frank Pembleton Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 Zna li neko, da li je Nova uspela da podigne gledanost sa prenosima Eura i da li je to mozda povuklo i informativni program ?Jeste diglo gledanost (kako god je merili), no ne znam na šta misliš pod "informativni program"?A menađeri su izdali naredbu da se fudbal gura u sve emisije, pa nesretna Japundža lomi mozak sa temama sa eura... ... Shiit has hit the fan
Lezilebovich Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 23 minutes ago, Frank Pembleton said: Jeste diglo gledanost (kako god je merili), no ne znam na šta misliš pod "informativni program"? A menađeri su izdali naredbu da se fudbal gura u sve emisije, pa nesretna Japundža lomi mozak sa temama sa eura... ... Shiit has hit the fan HvalA Ma mislim da li sad , lupam, 200.000 ljudi koji nikad nisu slusali nerts&nepink vesti, ostanu posle fudbala i cuju objektivne vesti.
dvb-t manijak Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 Ja ne razumem što su bilo koga pustili na letnji odmor dok traje talas povećane gledanosti uz Euro?
kud u maglu Simoviću Posted June 26, 2021 Posted June 26, 2021 kapaciteti su problem, preveliki je ovo zalogaj ne znam samo šta su mislili sa onom novom sport, što tamo ne puštaju fudbal koji puštaju na sk1/2 brod ludaka
vememah Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 https://www.rts.rs/page/rts/sr/rtspredstavlja/story/267/najnovije/4428353/rts-1-i-u-prvih-sest-meseci-2021.-najgledaniji.html
Frank Pembleton Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 Ja ne razumem što su bilo koga pustili na letnji odmor dok traje talas povećane gledanosti uz Euro?Pogotovo što će izgleda svi na odmor uskoro, al ajde... ... Shiit has hit the fan
kud u maglu Simoviću Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 opa bato nije moje da pričam o tome, ili ima konkretnih naznaka
Recommended Posts