hefaca Posted May 16, 2016 Author Posted May 16, 2016 I Đoko master koji je uspio da igra polufinale dva puta u dva dana Jedno u Rimu, jedno u Madridu
jorma shparga Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 gledajući gledanost pre bih rekao da je tajna dnevnika to što se emituje odmah posle slagalice Ma u nedelju je Nolo povukao, ipak je "obicnim danima" Dnevnik 2 malo jaci....
stoka Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Tajna slagalice je najviše u terminu, svi prebace na RTS u očekivanju dnevnika, plus jedina emisija koja je neka vrsta eskapizma od surove stvarnosti u nirvanu brojki i slova ... Mada ne treba zanemariti ni tesnu crvenu haljinu voditeljke ...
jorma shparga Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 ja prebacujem ponekad u nadi da ce da se vrati : al jbg nema pa nema...
kud u maglu Simoviću Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 ja prebacujem ponekad u nadi da ce da se vrati : al jbg nema pa nema... ko ti je ta?
kud u maglu Simoviću Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 toga sam se i plašio pa reko da proverim
hefaca Posted May 16, 2016 Author Posted May 16, 2016 Ma u nedelju je Nolo povukao, ipak je "obicnim danima" Dnevnik 2 malo jaci.... Sve redje. Ove godine nema sedmice u kojoj je dnevnik jaci. Ljudi se informisu na razne nacine plus RTS ima 15 dnevnika dnevno. Slagalica je samo jedna.
Strucnjak Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 ja prebacujem ponekad u nadi da ce da se vrati : al jbg nema pa nema... Danijela je zastranila u veganstvo i postala aktivan antivakser, oblina vise nema ni u naznakama. Nista ne propoustas. Sent from my E2303 using Tapatalk
stoka Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Mara je uvek bila zgodnija, ali to je samo subjektivni stav, niko nije dužan da se sa tim složi ...
colonelo Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 I ja sam stekao taj utisak preko malog ekrana.Uživo je bila obrnuta situacija...
kud u maglu Simoviću Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Danijela je zastranila u veganstvo i postala aktivan antivakser, oblina vise nema ni u naznakama. Nista ne propoustas. žena je kreten za medalju + nikakva riba
Recommended Posts