Caligula Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Ok, meni logicno. Ali kada vidim koja banda vodi drzavu i kako iz kamena cede novac za budzet, nista mi nije nemoguce.
Duci Simonovic Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Kolko iznose takse za lokalnu samoupravu, ono gradjevinska, komunalna ?
Plavimost Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Dobro veče, ako neko ima neki dobar predlog za maloprodajni softver, dakle naplata preko računa ništa fiskalna kasa, unos robe i tako to, hvala može na PP.
Lezilebovich Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 a sta ti znaci maloprodajni softver ako nemas fiskalnu kasu ? to onda i nije maloprodaja ...
darling Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 dal neko zna dal mali prodavci kolaca, ajvara, sira i ostale pravljene hrane koja se prodaje na pijaci imaju dozvole, dal su im potrebne nekakve deklaracije, pregledi, dal moraju da imaju registrovane obrte?
Duci Simonovic Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Ti deluje da oni bakutaneri znaju gde je poreska ili šta je hasap?
darling Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 jel to znaci da je dovoljno da se zabradim i u nedelju iznesem tri tepsije domacih kolaca na kalenic? ne znam, zato i pitam. zapravo nisam videla nijednu bakutanerku, to su sve muskarci i zene u najboljim godinama.
ljakse Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 (edited) Imaju dozvole i deklaracije taman koliko i oni što valjaju nes kafu, tunjevinu, milke i mađarske kobaje. Što se tiče dovoljnosti, tezga mora da se plati, a ne znam za kartonče na ulici, verovatno vladaju nepisana geto pravila. Edited November 3, 2014 by ljakse
Plavimost Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 a sta ti znaci maloprodajni softver ako nemas fiskalnu kasu ? to onda i nije maloprodaja ... Moze prodaja pustem interneta ili poste Šifra 4791
avala_prijem Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=l6-mCLZw_ts
Shan Jan Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 noskich. ovo mu je garant jedina kosulja koju ima.
fonTelefon Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 jel to znaci da je dovoljno da se zabradim i u nedelju iznesem tri tepsije domacih kolaca na kalenic? ne znam, zato i pitam. zapravo nisam videla nijednu bakutanerku, to su sve muskarci i zene u najboljim godinama. Odakle im dozvole kada tu robu nije uopste dozvoljeno prodavati na pijacama. Pre desetak dana je o tome bulaznila zena iz drustva za zastitu potrosaca pa ih je prosli vikend bar na zemunskoj bilo manje.
halloween Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Ne znam gde bih ovo stavila, možda nekom sa ppp bude od koristi. https://www.pkv.rs/2018/04/05/nemacka-inicijativa-za-pronalazenje-dobavljaca-u-drzavama-zapadnog-balkana/
Tale Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Kratko istraživanje: Mali ste uvoznik ili poznajete takvog. Da li bi platili uslugu organizacije uvoza (provera dokumenata, organizacija transporta, smeštaja i carinjenja) ili bi to radije radili sami?
Recommended Posts