Jump to content
IGNORED

Mali privatni biznis

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Ok, meni logicno. Ali kada vidim koja banda vodi drzavu i kako iz kamena cede novac za budzet, nista mi nije nemoguce.

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• henrik larsson

34

• Caligula

24

• Aće

24

• rajka

24

Posted

Kolko iznose takse za lokalnu samoupravu, ono gradjevinska, komunalna ?

Posted

to moras pitati u gradskoj poreskoj upravi npr. 

• 4 weeks later...
Posted

Dobro veče, ako neko ima neki dobar predlog za maloprodajni softver, dakle naplata preko računa ništa fiskalna kasa, unos robe i tako to, hvala može na PP.

Posted

a sta ti znaci maloprodajni softver ako nemas fiskalnu kasu ? to onda i nije maloprodaja ...

• 2 months later...
Posted

dal neko zna dal mali prodavci kolaca, ajvara, sira i ostale pravljene hrane koja se prodaje na pijaci imaju dozvole, dal su im potrebne nekakve deklaracije, pregledi, dal moraju da imaju registrovane obrte? 

Posted

Ti deluje da oni bakutaneri znaju gde je poreska ili šta je hasap?

Posted

jel to znaci da je dovoljno da se zabradim i u nedelju iznesem tri tepsije domacih kolaca na kalenic?

ne znam, zato i pitam. zapravo nisam videla nijednu bakutanerku, to su sve muskarci i zene u najboljim godinama. 

Posted (edited)

Imaju dozvole i deklaracije taman koliko i oni što valjaju nes kafu, tunjevinu, milke i mađarske kobaje.

Što se tiče dovoljnosti, tezga mora da se plati, a ne znam za kartonče na ulici, verovatno vladaju nepisana geto pravila.

Edited by ljakse
Posted

a sta ti znaci maloprodajni softver ako nemas fiskalnu kasu ? to onda i nije maloprodaja ...

Moze prodaja pustem interneta ili poste Šifra 4791

Posted

noskich. ovo mu je garant jedina kosulja koju ima.

Posted

jel to znaci da je dovoljno da se zabradim i u nedelju iznesem tri tepsije domacih kolaca na kalenic?

ne znam, zato i pitam. zapravo nisam videla nijednu bakutanerku, to su sve muskarci i zene u najboljim godinama. 

Odakle im dozvole kada tu robu nije uopste dozvoljeno prodavati na pijacama. Pre desetak dana je o tome bulaznila zena iz drustva za zastitu potrosaca pa ih je prosli vikend bar na zemunskoj bilo manje.

• 3 years later...
  • 3 months later...
Posted

Kratko istraživanje: 
Mali ste uvoznik ili poznajete takvog.
Da li bi platili uslugu organizacije uvoza (provera dokumenata, organizacija transporta, smeštaja i carinjenja) ili bi to radije radili sami?