July 15, 201410 yr Ok, meni logicno. Ali kada vidim koja banda vodi drzavu i kako iz kamena cede novac za budzet, nista mi nije nemoguce.
August 14, 201410 yr Dobro veče, ako neko ima neki dobar predlog za maloprodajni softver, dakle naplata preko računa ništa fiskalna kasa, unos robe i tako to, hvala može na PP.
August 17, 201410 yr a sta ti znaci maloprodajni softver ako nemas fiskalnu kasu ? to onda i nije maloprodaja ...
November 3, 201410 yr dal neko zna dal mali prodavci kolaca, ajvara, sira i ostale pravljene hrane koja se prodaje na pijaci imaju dozvole, dal su im potrebne nekakve deklaracije, pregledi, dal moraju da imaju registrovane obrte?
November 3, 201410 yr jel to znaci da je dovoljno da se zabradim i u nedelju iznesem tri tepsije domacih kolaca na kalenic? ne znam, zato i pitam. zapravo nisam videla nijednu bakutanerku, to su sve muskarci i zene u najboljim godinama.
November 3, 201410 yr Imaju dozvole i deklaracije taman koliko i oni što valjaju nes kafu, tunjevinu, milke i mađarske kobaje. Što se tiče dovoljnosti, tezga mora da se plati, a ne znam za kartonče na ulici, verovatno vladaju nepisana geto pravila. Edited November 3, 201410 yr by ljakse
November 3, 201410 yr a sta ti znaci maloprodajni softver ako nemas fiskalnu kasu ? to onda i nije maloprodaja ... Moze prodaja pustem interneta ili poste Šifra 4791
November 10, 201410 yr jel to znaci da je dovoljno da se zabradim i u nedelju iznesem tri tepsije domacih kolaca na kalenic? ne znam, zato i pitam. zapravo nisam videla nijednu bakutanerku, to su sve muskarci i zene u najboljim godinama. Odakle im dozvole kada tu robu nije uopste dozvoljeno prodavati na pijacama. Pre desetak dana je o tome bulaznila zena iz drustva za zastitu potrosaca pa ih je prosli vikend bar na zemunskoj bilo manje.
April 10, 20187 yr Ne znam gde bih ovo stavila, možda nekom sa ppp bude od koristi. https://www.pkv.rs/2018/04/05/nemacka-inicijativa-za-pronalazenje-dobavljaca-u-drzavama-zapadnog-balkana/
July 11, 20186 yr Kratko istraživanje: Mali ste uvoznik ili poznajete takvog. Da li bi platili uslugu organizacije uvoza (provera dokumenata, organizacija transporta, smeštaja i carinjenja) ili bi to radije radili sami?