Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

• Replies 15.7k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

Nek neka dobra duša pogodi Srđana srelicom za uspavljivanje, pretty please.

11 minutes ago, Mil@n said:

Ako ga uhapse Australijanci i deportuju ono što bi najviše voleo da vidim je solidarnost, bojkot i momentalni odlazak kući svih ostalih igrača. Naravno, to se neće desiti, možda se neko odvaži da ga podrži, ali bi bio takav blam za AO i za njihovu zemlju, da ih niko i ništa ne bi opralo milion godina. 

ja znam za jednog koji bi sigurno ostao i odmah uzeo pehar :D

opelka je vec izjavio na nije lud da nesto izjavi jer bi zakopali na twitteru

7 minutes ago, Arkadija said:

ja bih volela da ih onda tuži za izmaklu dobit, štetu ugledu i šta god da može, a da se tužbi pridruže lacost , asics i head za štetu njihovom ugledu, pa da pare uplate u fond za pomoć migrantima.

A onda da ga tuže roditelji one dece među kojom je bio zvanično pozitivan 17.12.

Just now, Profesionalac said:

A onda da ga tuže roditelji one dece među kojom je bio zvanično pozitivan 17.12.

Taj film ne'š gledat' u republici Neće Valjda

U pare da su im već platili da ne pisnu.

1 minute ago, Profesionalac said:

Slobodno

8 minutes ago, Lancia said:

To ne postoji, mislis Severnimakedonac?

severne oni ne diraju

ima sporazum

mora mojtegadjo da formira vojsku!

Ako nije donio odluku, ministar ima jos nekih sat vremena da je donese... :jerry:

upravo je izašao iz zgrade

IMG_20220110_104733.jpg

7 minutes ago, Tsai said:

mora mojtegadjo da formira vojsku!

imena, kolega, imena