January 30, 20232 yr 17 minutes ago, Fins fleet said: Zar nije bilo price da je taj njen tretman zabranjen zbog prava zivotinja? onda nek zabrane i konjsku mast
January 30, 20232 yr 3 hours ago, Fins fleet said: Zar nije bilo price da je taj njen tretman zabranjen zbog prava zivotinja? Ja samo da primetim da je ova proprietary smesa oko milion puta manje ispitana od kovid vakcine, pa je ona žvaka da "hoće da bude u kontroli nad onim što unosi u svoje telo" teška hipokrizija.
January 30, 20232 yr 8 minutes ago, papapavle said: Ja samo da primetim da je ova proprietary smesa oko milion puta manje ispitana od kovid vakcine, pa je ona žvaka da "hoće da bude u kontroli nad onim što unosi u svoje telo" teška hipokrizija. Bitno je da je nečural
January 30, 20232 yr 49 minutes ago, papapavle said: Ja samo da primetim da je ova proprietary smesa oko milion puta manje ispitana od kovid vakcine, pa je ona žvaka da "hoće da bude u kontroli nad onim što unosi u svoje telo" teška hipokrizija. A sta to treba da se ispituje u vezi konjske placente