Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

image.png.2848506480d3a177fabf25239c290457.png

Nista toj butini ne fali :thumbsup:

Beker ne misli tako. 

Boris Becker says Djokovic doesn't pretend to be injured: "I've known him for a long time and I know he has problems with his thigh. He wouldn't behave like that if he had nothing." (via Eurosport)

Edited by Serena

• Replies 15.7k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

Ova slika ne dokazuje ništa.

Ovde leva noga nije pod naporom.

pain killer-i mogu da pomognu svakako...ali pitanje je do kada...a Nole ih verovatno uzima od samog pocetka turnira

Verovatno je u pitanju neko zatezanje, odnosno preveliko opterećenje u prethodnom periodu - mirovanje i opuštanje mišića bi trebalo da pomogne. Klasična povreda zadnje lože ne dozvoljava bilo kakve promene pravca, sigurno se ne radi o takvoj povredi. 

Gledala sam neki Ozmov komentar kaze da zbog te povrede uopste ne proklizava po terenu kao sto inace radi na svim podlogama pa i betonu. 

Jos je pomenuo da kad je imao onu povredu lakta kako je rekao da mu se u glavu uvukao crv sumnje koji mu ne dozvoljava da radi ni ono sto bi mozda mogao zbog straha od pogorsanja, mozda i sad kroz nesto slicno prolazi. 

Edited by Serena

ovo nije lepo

ili ne razumem

Kad smo kod povreda, ES pita, a narod odgovara (ima interesantnih) 

8 minutes ago, Serena said:

Kad smo kod povreda, ES pita, a narod odgovara (ima interesantnih) 

Pošteno su ih nalupali zbog ovoga.

A zaslužili su i gore, kakav idiotizam.

ovo nije lepo
ili ne razumem
Namerno pogrešio topik, da malo zdramatizujem nedeljno veče. Bez namere da uvredim

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Sta da ocekujes od macka (gatto) zaljubljenog u Feda :lolol:

On 23.1.2023. at 6:53, Ros said:

ludilo na maksimumu

Gatto izbrisao ovaj tvit:wicked:

Stvarno smaraju sa ovim. Prvi je Rafa. On je celu karijeru proveo povređen. Zašto je uvek izbegavao turnire u drugom delu sezone. Uvek je bila to neka povreda.

Verovatno je ovo više drama nego neka ozbiljna povreda  zadnje lože, ali isto tako je i činjenica da  ovako matorom i recimo povređenom Novaku nema ko da se suprotstavi.