Serena Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 Red bi bio da prekine ovu seriju poraza u finalima
Arkadija Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 Još pamtim 2018.g , u grupi je lagano otresao Zvereva , a u finalu se Saša pretvorio u killing mashine.
April Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 Red bi bio da prekine ovu seriju poraza u finalima [emoji106] Mislim da mnogo više boli spisak izgubljenih finala sa USO 2
nahbar Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 On 18.11.2022. at 13:23, Serena said: I dalje slabo igra tenis, ove godine je predavala meceve ili ispadala u prvim kolima. Jedino je u Majamiju napravila znacajniji uspeh. U finalu izgubila od Svjontek. Napustila je IMG i osnovala svoju sportsku agenciju Evolve u koju se prvi uclanio Kirgios. Izjavio je tad da on ima 20x vece probleme od Osake vezane za mentalno zdravlje. Skoro sam videla neki naslov da je zbog bankrota FTX i ona imala velike gubitke. Meni se njen tenis nikada nije svidjao, a ni sve sto radi van terena. Mislim da je naivna i glupa i da je izmanilpulisana od strane mnogih koji nemaju veze sa sportom (BLM). Neki su je cak ubedili i da je dobra riba Hide contents Kud otvorih, jbt 1
Milošica Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 2 minutes ago, Serena said: Zeleno, volim te zeleno 😍 Oooooo - ja, ja, ja
Serena Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 (edited) Nema vise slanja srcadi ka publici, ima svoju familiju i tim koji ga ceni, voli i postuje i koji zasluzuje svu njegovu ljubav Edited November 20, 2022 by Serena 5
Serena Posted November 20, 2022 Posted November 20, 2022 On posle onog sikaniranja u Australiji kao da se preporodio, covek zivi drugu mladost mozda ga jedino Jasna Sekaric sije u dugovecnosti 1 1
Serena Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 (edited) Ova godina za Novaka je bila neverovatna... Put od OCAJA Spoiler Pa do SJAJA 🌠 Sampanjac Asti nosi ime po jednom divnom srednjevekovnom gradicu, nedaleko od Torina, okruzenom vinogradima koji su pod zastitom UNESCO. Spoiler Bezbroj nijansi zelene 😍 Edited November 21, 2022 by Serena 2
borris_ Posted November 22, 2022 Posted November 22, 2022 On 21.11.2022. at 12:44, Serena said: Ova godina za Novaka je bila neverovatna... Put od OCAJA Reveal hidden contents Pa do SJAJA 🌠 Sampanjac Asti nosi ime po jednom divnom srednjevekovnom gradicu, nedaleko od Torina, okruzenom vinogradima koji su pod zastitom UNESCO. Reveal hidden contents Bezbroj nijansi zelene 😍 Sparkling wine, ne sampanjac 😁
Recommended Posts