Serena Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 17 hours ago, Max Morlock said: E, podseti me sad... Šta na kraju beše sa Osakom? U jednom trenutku je sve radila osim što nije igrala tenis, kakva je njena priča sada? I dalje slabo igra tenis, ove godine je predavala meceve ili ispadala u prvim kolima. Jedino je u Majamiju napravila znacajniji uspeh. U finalu izgubila od Svjontek. Napustila je IMG i osnovala svoju sportsku agenciju Evolve u koju se prvi uclanio Kirgios. Izjavio je tad da on ima 20x vece probleme od Osake vezane za mentalno zdravlje. Skoro sam videla neki naslov da je zbog bankrota FTX i ona imala velike gubitke. Meni se njen tenis nikada nije svidjao, a ni sve sto radi van terena. Mislim da je naivna i glupa i da je izmanilpulisana od strane mnogih koji nemaju veze sa sportom (BLM). Neki su je cak ubedili i da je dobra riba Spoiler 1
Midžeta Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 Ova prva haljina se ne racuna u promasaj jer je za MET galu. I generalno steta za Osaku sto se raspala odlicna je bila, bar na betonskoj podlozi, ali svakako bolja od vecine floperki koje sada gledamo, sa izuetkom Svjontek
Max Morlock Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 1 hour ago, Serena said: Reveal hidden contents Now I can't unsee this 50 minutes ago, Midgeta said: Ova prva haljina se ne racuna u promasaj jer je za MET galu. ... Ovo samo ako je za Crystal Meth galu... 1
Midžeta Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 8 minutes ago, Max Morlock said: Now I can't unsee this Ovo samo ako je za Crystal Meth galu... Ali za Met Galu i treba da se obuces kao cirkus, takav je dogadjaj 1
Max Morlock Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 [emoji38]ol: Ali za Met Galu i treba da se obuces kao cirkus, takav je dogadjajAjbg, ostala mi pozivnica na klaviru, nisam stigao da proučim Sent 1
Midžeta Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 1 minute ago, Max Morlock said: Ajbg, ostala mi pozivnica na klaviru, nisam stigao da proučim Sent Spoiler Msm ovo sto je obukla jeste pakao sa jedne strane, a sa druge je odgovorila na temu met gale i onda jbg
Serena Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 Nije problem u haljini, njena faca tuzne devojcice koja samo sto nije zaplakala, mi uopste ne ide uz sve ovo. Mislim da od nje prave nesto sto ona nije i u cemu se ne snalazi bas najbolje. 1
Serena Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 tatina mezimica A ciji je ovaj drugi decak? Lici na Stefana.
Moća Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 Srdjanov iz svaleracije.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 1 1
Ros Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 26 minutes ago, Serena said: Goran je Novakov stric? jeste. ali i ivanišević ima malo dete
Ros Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 stric goran je dobio blizance pre 5 godina. mali i liči na stefana. buni sto je visković rekao u prenosu “sestrić” 1
Serena Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 Jel to strikanu drugi brak? Znaci Stefan je tim blizancima stric
Recommended Posts