November 11, 20222 yr Odavno ga nije osvojio. Ako prodje grupu mislim da ima sanse ove godine da ga uzme.
November 12, 20222 yr Dobar Tabakovic👍 Danas trenirao sa Runeom, na obostranu korist i zadovoljstvo 😉
November 14, 20222 yr Na Nova S u toku emisija Medju nama. U najavi sam cula da ce gost Semir Osmanagic pricati o tome zasto se Novak vraca u piramide kod Visokog Svako onaj ko intervjuise Srkija, Obradovica i Osmanagica ne zeli dobro Novaku
November 15, 20222 yr I dalje je to rekla kazala, recikliranje lepih želja, običan click-bait. [VIDEO 18+] Quote Sources close to the government but not authorised to speak publicly said Immigration Minister Andrew Giles will grant Djokovic a visa, overturning the automatic three-year ban that came with the earlier visa cancellation. Edited November 15, 20222 yr by Max Morlock
November 15, 20222 yr Vidi, verovatno (ono, baš mislim 99.9%) će da bude sve OK, ali hjasno je da još nije konačno, a u međuvremenu, znate već kako funkcionišu click-baitovi u modernom svetu...