Tsai Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 Pa imao je 2021 (2011, 2016) Nerealno je ocekivati da ce ponoviti tako nesto s 36 godina, ali hajde da vidimo
Lancia Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 32 minutes ago, Tsai said: Pa imao je 2021 (2011, 2016) Nerealno je ocekivati da ce ponoviti tako nesto s 36 godina, ali hajde da vidimo Koja si ti nevernica, cudo jedno
Mil@n Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 1 hour ago, Tsai said: Pa imao je 2021 (2011, 2016) Nerealno je ocekivati da ce ponoviti tako nesto s 36 godina, ali hajde da vidimo Isto realno teško, i on bi se prvi zadovoljio sa 50, 60% trofeja kao u tim godinama.. A i nabrijan je do koske posle svih pauza i zabrana koje je imao. Videćemo, sa njim je uvek zanimljivo, nikad ne znaš šta te čeka...
TS-CS Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 Broj zemalja u kojima su osvajali trofeje: 19 Novak 19 Fedex 18 nadal ATP opcije za novakovo pokoravanje 20. drzave: - nemacka, meksiko, brazil (500) - belgija, svedska, hrvatska, bugarska, maroko, indija, koreja, cile, argentina (250) Rafa nema: bec, bazel, beneluks.. dvorane uglavnom. od sljakastih estoril i marakes 1
Serena Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 Ja navijam za jednu travnatu nemacku titulu, za sljakasti umag, obzirom da u indiji ima puno fanova red di bio da ih obraduje bar jednim dolaskom, a u maroko da skokne i da si sam u nekoj oazi nabere organskih urmi
Midžeta Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 Nego izgleda da ce opet biti problema u Ozilendu, neka ministarka? ili sta vec se nesto iskenjala kao zasto bi se njemu ukinula zabrana, jer je teniser sa milionima dolara bla bla Nepostovanje vakcinisanih gradjanja Australije bla bla Pakao
Milošica Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 Bivsa ministarka unutrasnjih poslova se buni.
Midžeta Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 1 hour ago, Milošica said: Bivsa ministarka unutrasnjih poslova se buni. Onda nista, iz teksta sto sam citala je delovalo da je ta zenska neki faktor.
salerokada Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 9 hours ago, Mil@n said: Osim Alkaraza bukvalno ne postoji realna pretnja od koje treba da strahuje. Ima ko može da ga dobije i dešavaće se, ali isto tako i on može da delje sve redom. Meni je Medvedev itekako ozbiljna pretnja. A Alkaraz prvo mora da pokaže konstantnost. Baš me interesuje kako će to da izgleda kod njega sledeće godine. @Tsai Znam da je ozbiljan poduhvat da prestigne Federera po broju titula. Ali ako ostane fokusiran, rekao je da planira da igra do 40ete, povrede da ga zaobiđu mislim da ima realne šanse.
Mil@n Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 (edited) 18 minutes ago, salerokada said: Meni je Medvedev itekako ozbiljna pretnja. Jeste, naravno ali je i on imao period totalne apatije. Ovaj mali je uporan kao mazga, brz, napaljen i više nego stabilan mentalno za svoje godine. Edited October 10, 2022 by Mil@n
Heaviside Posted October 11, 2022 Posted October 11, 2022 Ma, opasni su i jedna i drugi. Verovatno neće biti sasvim konstantni ali biće bar jedan u top formi na većini slemova.
Midžeta Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 Ovo treba da se racuna kao GS Djole mythbuster
Serena Posted October 13, 2022 Posted October 13, 2022 U Australiji se pali masina i stvara slika da ga tamo niko nece i da mu je najbolje da ni ne dolazi. Ne verujem da je bas tako, problem je sto su mrzitelji najglasniji. Nije pomoglo ni icesce na LC ni to sto ga Fed zapratio na instagramu Ja ne verujem da ce mu ukinuti zabranu jer razlog zbog koga je izrecena jos uvek postoji.
Recommended Posts