September 23, 20222 yr 1 hour ago, Tsai said: Ima jeftin wizz budapest astana. Oce neko? Ja bih radije u Torino... Sad je valjda neophodno da bude u top 20 da bi se plasirao na zavrsni.
September 23, 20222 yr 1 hour ago, Arkadija said: A kada Novak uopšte igra na Lejver kupu? Tek sutra ja mislim
September 23, 20222 yr 12 minutes ago, Ras said: Na ovom pdf-u se kaže: dupla! Isteklo mi vreme za edit
September 23, 20222 yr 9 minutes ago, Ras said: Opomena. Unistavas me ovako nereaktivnu, kick Midzi while.shes down
September 23, 20222 yr Bio sam u Torinu prosle godine 10 dana nakon WTFa Cene su nenormalne bile, gledao sam da odem pa batalio. Ove godine imamo već 4 kvalifikovana a za ostala 4 mesta (polu)mrtva trka 2 rusa sa Felixom, Hurkačom, Zverev (je gde?) Fric ima solidne šanse, Norrie se nada, Busta ne popusta, a dva žabara vrebaju iz senke. Iza svih njih Nole sa zaostatkom od 1000 poena da upadne u top8Ova Astana je možda prijavljena za svaki slučaj u svrhu TorinaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk