Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

polako

sanse da ga ne zaustave ako pokusa to su 0,00001%

Posted

Jedino gore od onoga svega što se desilo u AUS je da se to sve desi još jednom, sa ovim našim majstorom nije ni to isključeno. :rolleyes:

• +1 1
Posted

ovo je snimano pre wimbledona, ali nisam video da je kaceno ojde

meni bilo interesantno da cujem mahera i meka sta pricaju o djokovicu, a i malo sire o tenisu

Posted

To je Billova stara teza: on je health freak a k.a. Djokovic i ima apsolutno pravo da se ne vakciniše jer opsesivno vodi računa o svemu što stavlja u svoje telo, a posledično tome, Bill tvrdi " ko jebe nas ostale što to ne radimo".

A John tvrdi " pa baš zato, šta mu može neka vakcina ....".

• 2 weeks later...
Posted
Ja mrzim avione btw. Uvek se oprastam od zivota
Lako je: odmah sručiš nešto kratko i kreneš da se nepristojno nabacuješ dostupnim i nedostupnim ženama. Možda imaš sreće da je i njima frka od aviona.
Posted

Ja dobijam "YouTube account has been terminated"?

Posted
38 minutes ago, papapavle said:

Ja dobijam "YouTube account has been terminated"?

Verovatno lažni kanal na koji sam naseo.

Posted
On 20.8.2022. at 18:32, Arkadija said:

Zaposeli ga vanzemaljci?

vratio se na kolosek. sad napada novaka zato sto se još me povlaci sa us opena i time otvori mesto za nekog kvalifikanta

Posted

Mene je sramota sto Djokovic nece igrati US Open zato sto nece da se vakcinise. Koji primitivizam i nimalo ga ne zalim.Zaostali mozak se sam iskljucije.

Takođe, političarka je i ranije upućivala oštre komentare na račun srpskog tenisera.

„Ja kao poznata navijačica Đokovića pitam se za kad on svoje telo čuva od vakcine sa svojih 35 godina? A onoliki milioni primili vakcinu a telo im mrtvo hladno, baš ga briga. Kad zaraziž mozak mnogo ne valja. Izgleda da mu one piramide u Bosni nisu pomogle“, napisala je Vesna Pešić, poznata političarka, na svom Tviter profilu.

:wub::heart::thumbsup:

• +1 3