renne Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 1 hour ago, Tsai said: https://mondo.rs/Sport/Tenis/a1671292/Novak-Djokovic-moze-u-Ameriku-preko-Bahama.html opop
Tsai Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 polako sanse da ga ne zaustave ako pokusa to su 0,00001%
Mil@n Posted August 4, 2022 Posted August 4, 2022 Jedino gore od onoga svega što se desilo u AUS je da se to sve desi još jednom, sa ovim našim majstorom nije ni to isključeno. 1
banecare1 Posted August 9, 2022 Posted August 9, 2022 ovo je snimano pre wimbledona, ali nisam video da je kaceno ojde meni bilo interesantno da cujem mahera i meka sta pricaju o djokovicu, a i malo sire o tenisu
makondo Posted August 9, 2022 Posted August 9, 2022 To je Billova stara teza: on je health freak a k.a. Djokovic i ima apsolutno pravo da se ne vakciniše jer opsesivno vodi računa o svemu što stavlja u svoje telo, a posledično tome, Bill tvrdi " ko jebe nas ostale što to ne radimo". A John tvrdi " pa baš zato, šta mu može neka vakcina ....".
April Posted August 19, 2022 Posted August 19, 2022 Ja mrzim avione btw. Uvek se oprastam od zivotaLako je: odmah sručiš nešto kratko i kreneš da se nepristojno nabacuješ dostupnim i nedostupnim ženama. Možda imaš sreće da je i njima frka od aviona.
papapavle Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 Ja dobijam "YouTube account has been terminated"?
Ras Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 38 minutes ago, papapavle said: Ja dobijam "YouTube account has been terminated"? Verovatno lažni kanal na koji sam naseo.
Ros Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 On 20.8.2022. at 18:32, Arkadija said: Zaposeli ga vanzemaljci? vratio se na kolosek. sad napada novaka zato sto se još me povlaci sa us opena i time otvori mesto za nekog kvalifikanta
Dziber Posted August 27, 2022 Posted August 27, 2022 Mene je sramota sto Djokovic nece igrati US Open zato sto nece da se vakcinise. Koji primitivizam i nimalo ga ne zalim.Zaostali mozak se sam iskljucije. Takođe, političarka je i ranije upućivala oštre komentare na račun srpskog tenisera. „Ja kao poznata navijačica Đokovića pitam se za kad on svoje telo čuva od vakcine sa svojih 35 godina? A onoliki milioni primili vakcinu a telo im mrtvo hladno, baš ga briga. Kad zaraziž mozak mnogo ne valja. Izgleda da mu one piramide u Bosni nisu pomogle“, napisala je Vesna Pešić, poznata političarka, na svom Tviter profilu. 3
Recommended Posts