Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Umeju da budu dobre

Navučeš dete na PES da ne bi postalo WoW/LoL/DOTA/PUBG/Fortnite debil

• +1 2
Posted
1 minute ago, napadaj said:

Umeju da budu dobre

Navučeš dete na PES da ne bi postalo WoW/LoL/DOTA/PUBG/Fortnite debil

Navuces dete na jazz da ne bi postalo led zeppelin debil.

Posted
10 minutes ago, Fins fleet said:

Video igrice su odlicne za odgoj dece. Onaj ko ih ukida svojoj deci je kreten zatupaveli koji je odlucio da sakati svoju decu jer je/ga mrzi da se potrudi da sam udje u taj svet i potrudi se da usmeri dete u njemu.

Da nisi malo odlepio, jbt?¿ Ko uopste prica o bilo kakvom ukidanju i kakvo je ovo etiketiranje?

Posted

navuces dete na counter, kazes cuvaj sredinu i javi ako ide rush na kratko A, ono to proda, pogines ko debil i zabranis joj igrice. 

• Haha 1
Posted

A i ti si sagovornik u bozju mater, leteces na ignore.

Posted

turi me please, stavno ne bi da vodim razgovore koji su zavrseni pre 20ak godina,.

Posted

Steta da se dva kul coveka ovako sibaju.

• +1 1
Posted (edited)

Ono bas si se ti nasao da me stavis 1/1 po savremenosti :lolol: zemljo otvori se, wmil.

Edited by Lancia
Posted
Navuces dete na jazz da ne bi postalo led zeppelin debil.
Ne nego na Slejer i Napalm Death, bolje od Cepelina
Posted

samo napolje sa decom, sta kurac igrice, filmovi, knjige i muzike. 

• +1 1
  • Haha 1
Posted

6 minutes ago, Lancia said:

kakvo je ovo etiketiranje?

Karikiram, oprosti, nije mi bila namera da ulazim u konflikt. Prevrne mi se zeludac kad krene ova tema.

Posted
samo napolje sa decom, sta kurac igrice, filmovi, knjige i muzike. 
Napolju je korona!

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
Just now, Fins fleet said:

Karikiram, oprosti, nije mi bila namera da ulazim u konflikt. Prevrne mi se zeludac kad krene ova tema.

Nemam vremena da tupim ovu temu a nije joj ovde ni mesto, imao sam direktnih iskustva spram decurlije i onih malo starijih, kad su video igre u pitanju. Svo sto je u stanju da izazove ozbiljne bolesti zavisnosti, bi moralo da bude pod budnim okom roditelja i strucnjaka po tom pitanju. Jednostvno, ne znas sta pricas, koliko god ja sad nepristojno zvucao.

Posted

U jbt, što ljudi baš imaju problema da prihvate pozitivnu vijest o Novaku.

Možda da prenesete vijest na onaj južni topik pa razvlačite kako zli Novak neopravdano i ničim izazvan koči razvoj industrije video igrica.

Posted

Football Manager serijal i nesto manje CoD, PES, Fifa i slicno su mi pojeli najbolje godine (mada sam visio i napolju na sportovima dosta), jebo mi pas mater. Kasnije i jebeni haxball cak, kad sam vec bio mator konj.

Igrice su uzas, Novak gospodin. Mrzite ga jer nije vakcinisan. I jer je Srbin, naravno.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

• +1 1