Krampa Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 22 hours ago, Mil@n said: Svi se vakcinisali iz top100 - Đoković nije, Đoković najpametniji, "pokazao svima". Nadal osvojio 21 slem, Đoković utamničen, procesuiran, izbačen iz zemlje, (neopravdano naravno ali mogao je da izbegne) - Đoković najpametniji. Sponzori ga napuštaju - Đoković najpametniji. Vajda ga napustio, ne samo trener nego i "član porodice" - Đoković najpametniji. Svi igraju tenis gde i kad požele - Đoković se moli da ga negde puste na turnir kao neki jadnik i da pravila oko igranja ne zahtevaju vakcinaciju - Đoković najpametniji. Da li je ovo jedna od najvećih autodestrukcija u istoriji sporta? Mislm da jeste. Novak je sada običan pajac koji se moli da odigra još koji turnir, ako ga puste ili mu zakoni i covid mere to dozvole. Tužno jegledati ga u onom intervjuu igraću svuda, SVUDA, gde god mogu, šta ću, ne mogu da biram... Tuga jebena tugina šta se dešava. Zbog jebene vakcine. Kakav kreten jebeni. sta ga briga. pici neki svoj fazon
Max Morlock Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 (edited) Tnjiter pun Noksinih fanova koji retnjituju svoje postove od pre mesec ipo dana... Ono, tipa: News of the month: December 2021 - COVID January 2022 - NOLO February 2022 - World War 3 That's how big our man is koji ludaci - a ovi naši fanovi ovde su male mace za njih, tačnije male kuce Usput... da li ovo U.S. Senate passes Marshall resolution to end COVID-19 national state of emergency (wibw.com) znači da će možda gorepomenuti Novax moći na Masterse u USA?? Or.. is it too soon? Edited March 4, 2022 by Max Morlock
Ros Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 12 minutes ago, Max Morlock said: Usput... da li ovo U.S. Senate passes Marshall resolution to end COVID-19 national state of emergency (wibw.com) znači da će možda gorepomenuti Novax moći na Masterse u USA?? Or.. is it too soon? ja to vidim kao preduslov za slabljenje mera. ali sumnjam da ce odmah da urade nesto. mada, ko zna? sumnjam da je IW dostizan, ali mozda Miami koji pocinje 23-eg
Zli Gli Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 Bitno da Francuzi ukidaju i da ce igrati na RG, ne bi valjalo da opet svi skinu gace pred spanskim cigomSent from my M2012K11G using Tapatalk
red star forever Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 Legenda 💪 https://nova.rs/sport/tenis/patrik-muratoglu-novak-djokovic-video-igrice/ 1
Ras Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 Verujem da je Muratoglu deo kampanje popravljanja imidža, što naravno ne umanjuje značaj iznetih činjenica.
renne Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 ma koji rispekt, lud čovek baš danas igrao AO2, samo njega nema, ne znam čemu... 1
Max Morlock Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 Pa sad ... Ima ga u Virtua Tennis.Eno stoji mi na laptopu, instalirao sam klincu još 2017...Sent
Recommended Posts