February 24, 20223 yr Ne čujemo ga često da priča o politici, ali zanimljiv segment: https://sportklub.rs/video/tenis-video/novak-za-sk-podrzao-sam-svoj-narod-u-borbi-za-cist-vazduh/
March 1, 20223 yr 7 minutes ago, renne said: Ostade Novax bež Pežoa To je bilo očekivano. Sada će lagano i ostali da se oproste sa njim.
March 1, 20223 yr 8 minutes ago, Ros said: ali lacosta izgleda ostaje Lacost ima dva igrača na prva dva mesta. Jedan je Rus, a dugi antivaxer iz Srbistana. Na kavim su oni mukama.
March 1, 20223 yr Rekao je da je spreman da plati za svoja uverenja. Ne sumnjam da će ga tek naterati da plati... kulturiška i na finjaka. Postojeći ugovori će trajati dok se ne završe, pa ih samo neće obnavljati.
March 1, 20223 yr 20 minutes ago, Max Morlock said: Rekao je da je spreman da plati za svoja uverenja. Ne sumnjam da će ga tek naterati da plati... kulturiška i na finjaka. Postojeći ugovori će trajati dok se ne završe, pa ih samo neće obnavljati. Ko ga jebe, kad je već spreman da plati cenu, neka plaća.
March 1, 20223 yr 2 minutes ago, Filozof manijak said: Bitna je principijalnost! Dok ne udare po džepu. Ne boj se, tek se sad neće vaksati. Verujem da mu u ovoj fazi karijere trofeji znače viče nego pare koje svakako neće potrošiti dok je živ, kad se pred AO nije cepio, neće nikad. Verovatno se nada da će "sve ovo da prestane" i, što bi mladi rekli, tjt.
March 1, 20223 yr to i ja cenim, nada se da će frka oko korone prestati. Doduše, kako se stvari razvijaju bojim se da će antagonizam prema njemu ostati zbog ovog sranja u Ukrajini.
March 1, 20223 yr 1 minute ago, Filozof manijak said: to i ja cenim, nada se da će frka oko korone prestati. Doduše, kako se stvari razvijaju bojim se da će antagonizam prema njemu ostati zbog ovog sranja u Ukrajini. jel isao kod putina da se slika na tenku?!
March 1, 20223 yr Ma neka ga mrze kao nikog do sad, samo da prodju zabrane zbog korone (i da ne bude WW3) i pokidace rutinski sve redom. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
March 1, 20223 yr Ode i Vajda. https://sportklub.rs/tenis/atp/marjan-vajda-vise-nije-u-djokovicevom-timu/