vememah Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 https://www.lefigaro.fr/dossier/les-questions-du-jour-du-figaro (prevod: Google Translate) 1
Max Morlock Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 LaCoste izgleda zakazuje sastanak sa Novakom...Sent
Mindaugas Žukauskas Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 32 minutes ago, Max Morlock said: LaCoste izgleda zakazuje sastanak sa Novakom... Sent Izgubiće sve sponzore legendica. Al boli ga kurac, uvijek mu ostaje pogled sa vrhova bosanskih semiramida
harper lee Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Za Novaka bi svakako bilo bolje da se pretvori u oportunistu, bilo mu je bolje da je odavno to uradio, i ja kao ljubitelj tenisa navijam da se to desi. Intimno, vise bih ga cenio da odbije da se povinuje i napravi pauzu od tenisa dok ovo ludilo ne prodje. Beskicmenjaka i oportunista imamo sasvim dovoljno, nije lose da se ponekad pojavi poneka karakterna osoba. Plasim se da ne uradi ovo drugo jer je vec radio stvari zbog kojih su se oni koji mu zele najbolje hvatali za glavu u ocaju.
hefaca Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Covek je najbolji u veoma popularnom sportu, zgrnuo je velike pare i pritom ima ono u sta veruje i cime je fasciniran. On nikad nije protiv, on je za nesto! Jos jedan od razloga sto ga mnogi ne vole. Njega ili njegov izbor!
cedo Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 6 minutes ago, harper said: Za Novaka bi svakako bilo bolje da se pretvori u oportunistu, bilo mu je bolje da je odavno to uradio, i ja kao ljubitelj tenisa navijam da se to desi. Intimno, vise bih ga cenio da odbije da se povinuje i napravi pauzu od tenisa dok ovo ludilo ne prodje. Beskicmenjaka i oportunista imamo sasvim dovoljno, nije lose da se ponekad pojavi poneka karakterna osoba. Plasim se da ne uradi ovo drugo jer je vec radio stvari zbog kojih su se oni koji mu zele najbolje hvatali za glavu u ocaju. novak na stranu ... vise bi cenio coveka koji ce da izgubi posao zbog stava da nece da se vakcinise ... evo necu reci da taj covek moze da ima familiju
harper lee Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 3 minutes ago, cedo said: novak na stranu ... vise bi cenio coveka koji ce da izgubi posao zbog stava da nece da se vakcinise ... evo necu reci da taj covek moze da ima familiju Imam podeljeno misljenje oko toga. Oportunizam ponekad ume da bude i zdrav i koristan i mudro je pribeci mu u nekim situacijama, tim pre sto, koliko god ga razumeo po pitanju vakcinacije, jednostavno nije u pravu. Covek zato ima mozak, da pametno vaga izmedju vise opcija koje smatra losim. Principijelnost i tvrdoglavost nisu identicni pojmovi.
Roger Sanchez Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 24 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Izgubiće sve sponzore legendica Kao što sam drugdje na PPP napisao, prijetnja teškog gubitka para upalila je u roku odma u prethodno tvrdo principijelnom™ antivax dijelu moje familije nakon što sva sva unutarobiteljska životspasi! preklinjanja i zaklinjanja nisu. samo kažem 2
vememah Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 (edited) 23 minutes ago, harper said: Intimno, vise bih ga cenio da odbije da se povinuje i napravi pauzu od tenisa dok ovo ludilo ne prodje. Reklo bi se da postoje sasvim realne šanse da se ne vakciniše ni pod kakvim pritiskom. Sa Vox92: Quote ja nisam verovala kad sam slušala Jelenu kako priča kolika je to drama bila kad je trebalo da se operiše i koliko mu je trebalo vremena da pređe preko toga što je izneverio svoje principe Edited January 17, 2022 by vememah
Tsai Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 Dobro, ovo je ipak na nivou prico mi ortak debeovac..
cedo Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 9 minutes ago, Tsai said: Dobro, ovo je ipak na nivou prico mi ortak debeovac.. ma zezam se ovih dana malo vise ...
Popular Post Ted Posted January 17, 2022 Popular Post Posted January 17, 2022 (edited) ja opet pozivam na to da ljudi aktiviraju moć imaginacije i da zamisle kako bi izgledalo kada bi čitav svet, do u sitna crevca, razmatrao i analizirao njihove privatne stavove po pojedinim pitanjima. pri tome se, bez ograničenja, upuštajući u spekulacije, podsmevanje, izrugivanje isl. ovde se pada na elementarnom testu tolerancije na različitost. na drugačije od uobičajenog, većinskog shvatanja i razumevanja. apsurdno, to dolazi i iz onih društava koja se diče slobodom, ravnopravnošću, jednakim mogućnostima, multikulti i svašta nešto. pri svemu tome radi se o stavovima čoveka koji nikome nažao nije učinio, niti je zbog njegovih stavova neko stradao ili pretrpeo zlo. a zapravo ima i dokaza brojnih da je učinio dobre i humane stvari za druge ljude. ne radi se tu o, šta ja znam, stavovima koje je Hitler imao prema Jevrejima, a koji su za praktičnu posledicu imali smaknuće miliona nevinih ljudi na stravičan način. što i jeste osnovan razlog da se ovakvi stavovi prezru, žigošu, osude, da se takva ponašanja zabrane, da se uradi sve da se tako nešto više nikada ne ponovi i nikome ne dogodi. Edited January 17, 2022 by Ted 16
Peter Fan Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 32 minutes ago, vememah said: Reklo bi se da postoje sasvim realne šanse da se ne vakciniše ni pod kakvim pritiskom. Sa Vox92: Pa rekao je Beker u intrevju za FAZ prije par dana (cini mi se da si ga bas ti bio okacio), da on ne vjeruje da ce Djokovic bataliti tenis radi vakcinacije: Can you imagine him ending his career prematurely because of Corona and his attitude towards it? No. He's rooted in tennis, I don't think so. A ja mislim da je Bekerevo misljenje ipak relevantnije vise nego sta misli rodica Jecine™ poznanice iz osnovne skole.
Milošica Posted January 17, 2022 Posted January 17, 2022 (edited) 7 minutes ago, Peter Fan said: A ja mislim da je Bekerevo misljenje ipak relevantnije vise nego sta misli rodica Jecine™ poznanice iz osnovne skole. Meni je ovaj insajd ili "insajd" info totalno zamisliv i realan. To ne mora da znači da se ipak neće vakcinisati. Edited January 17, 2022 by Milošica
Recommended Posts