Tsai Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Just now, Joe D said: nije ni nba a kajri i dalje ne igra u bruklinu. ne da mu drzava new york da udje u halu. Jel to znaci potencijalni problem na US openu?
cedo Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 10 minutes ago, villiem said: Jel ima sanse da ovo ne traje bas do 5? glavni kaze do rucka
Meazza Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Just now, Joe D said: nije ni nba a kajri i dalje ne igra u bruklinu. ne da mu drzava new york da udje u halu. Aha, OK.
Popular Post SNARC Posted January 15, 2022 Popular Post Posted January 15, 2022 subota vece koju provodis gledajuci 5-10 matorih australijskih prdonja koji jedu neka govna i smaraju sa pravnim terminima je definitivan znak da si omatorio i zreo za fabriku tutkala.. 7 7
vememah Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Quote The hearing has started with an explanation from Chief Justice James Allsop about why he considered the case significant enough to have a full court (three judges) hear the case to finalise it today or tomorrow. Allsop says that they needed to go to a higher level right away, because the right of appeal by Djokovic from a single judge to three judges would’ve been “inutile” because of the looming Australian Open. Basically – we need a result, pronto. https://www.theguardian.com/australia-news/live/2022/jan/16/australia-live-news-update-novak-djokovic-fights-to-overturn-visa-cancellation-in-federal-court-australian-open-tennis-covid-victoria-new-south-wales-scott-morrison-vaccine-coronavirus 2
duda Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 ja ovo ionako niš' ne razumem tako da, čitaću sutra 1 1
goofs Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 3 minutes ago, Tsai said: Jel to znaci potencijalni problem na US openu? Da se US Open igra sada - da, ali za osam meseci mozemo ocekivati da se puno toga promeni.
Popular Post Redoran Posted January 15, 2022 Popular Post Posted January 15, 2022 Ja neveruem šta je nama ovaj uradio. Svi oni mečevi, epske pobede, nevera porazi... i na sve to ga usred noći gledamo kako mu sude na drugom kraju planete. Prešao je igricu a i mi sa njim. 4 12
Popular Post Кристофер Лумумбо Posted January 15, 2022 Popular Post Posted January 15, 2022 vizuelno, mislim da su dvojica srbomrsci, a jedan je dobrica. 1 12
Milošica Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 Just now, Кристофер Лумумбо said: vizuelno, mislim da su dvojica srbomrsci, a jedan je dobrica. Veselinović? 1
Ted Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 trebalo bi kod ova tri ekrana sa sudijama da ima neki tab hunger level. i da prelazi iz zelenog u crveno kako vreme odmiče. čisto da imamo vremenski okvir 1 2
mlatko Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 vizuelno, mislim da su dvojica srbomrsci, a jedan je dobrica. Znači 2:1 za Novaka MonegaschevichaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Kreator Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 23.45 Sudija otkrio dokad bi trebalo da bude završeno Kako je naveo, sve bi trebalo da bude poznato do ručka. Naravno, po australijskom vremenu, što znači da postoje velike šanse da konačna presuda bude doneta tokom noći po vremenu u Srbiji. Doduše, sudija je dodao i da nema vremenskog ograničenja.
Tsai Posted January 15, 2022 Posted January 15, 2022 4 minutes ago, Redoran said: Ja neveruem šta je nama ovaj uradio. Svi oni mečevi, epske pobede, nevera porazi... i na sve to ga usred noći gledamo kako mu sude na drugom kraju planete. Prešao je igricu a i mi sa njim. A pazi sve to uz zesce idiotluke koje je pravio i pravi
Recommended Posts