Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, Zeleni sto said:

Vratimo se na istragu zašto je DJoković, a ne Đoković. :)

Opet se vracamo na temu eUprave. Nase licne karte mogu da budu na latinici, ili na cirilici, ali cak i kada odaberes latinicu ime oca ti pise na cirilici. Ne pitaj me kako znam 😁

Posted
Just now, Uskebasi said:

Opet se vracamo na temu eUprave. Nase licne karte mogu da budu na latinici, ili na cirilici, ali cak i kada odaberes latinicu ime oca ti pise na cirilici. Ne pitaj me kako znam 😁

:blink:

Posted
2 minutes ago, maheem said:

Nolo samo treba da kaže da je pročitao rezultate testa 18.12. uveče pa možemo svi da navijamo za njega.

Realno tek posle fotografisanja je imao i vremena da otvori mejl.

• +1 1
  • Haha 2
Posted (edited)
2 minutes ago, Uskebasi said:

Moja ocitana licna karta je pola cirilica pola latinica. :D

Edit: I dalje mora da objasni 17.12. i 18.12. :fur:

Edited by panda_bg
Posted
30 minutes ago, harper said:

Pojedini ljudi se ne bi ovoliko emocionalno ulagali u ovu pricu sve i da im je Novak pobio pola porodice, pri cemu nije to samo na ovom forumu vec globalno. To je patologija par excellence i najverovatnije ima vise veze sa pandemijom koja svima visi nad glavom vec dve godine

Pa četnik sa reketom je nastao mnogo pre pandemije :fantom:

Posted

ajd i falsifikat i pljuvanje virusa na djecu i protekcija, ali ja nolu nikad necu oprostiti sto mi je pokvario ovonedeljno uzivanje u serijama tj epizodama koje izlaze ponedeljkom. u svemu kasnim. ua!

• Haha 1
Posted
Just now, morgana said:

ajd i falsifikat i pljuvanje virusa na djecu i protekcija, ali ja nolu nikad necu oprostiti sto mi je pokvario ovonedeljno uzivanje u serijama tj epizodama koje izlaze ponedeljkom. u svemu kasnim. ua!

zaboga ako nesto, onda je bar ovo nesvakidasnje i jedinstveno iskustvo. uzivaj dok vozi adrenalin!

• +1 1
  • Wub 1
Posted
4 minutes ago, morgana said:

A tek sad kad krene turnir, vozi Mishko sve do finala.

• Haha 1
Posted

Moram da priznam da mi je, nevezano za Djokovica i njegovu personu, zanimljivo to da ovaj forum, koji tvrdi da je retka oaza slobodarskog i kritickog duha u Srbiji, ne zapita samo jednu stvar - kako je moguce da je vecina ljudi u ovom slucaju na strani nekoga (ne bilo koga, drzave) ko je iz publicity stunt razloga zdravog i pravog vrhunskog sportistu pokusao da spreci da igra jebeni tenis, popusio kurcinu na sudu i sada angazovao sve i svakoga da nadje bilo kakvu rupu u Djokovicevoj odbrani, pucajuci u vazduh sve vreme u nadi da ce pogoditi Djokovica i ostavljajuci trag sve te pucnjave kao deo smear kampanje, kako bi uspeo da nadje bilo kakav osnov da ga izbaci iz zemlje a da se ne izlozi osudi javnosti ili da mozda ne nadje osnov ali da ocrni Djokovica toliko da im osnov ne bude ni potreban. Ljudi su cak isli dotle da angazuju i placaju tviter-novinare poput Bena Rotenberga da vodi aktivnu kampanju protiv Novaka u takozvanim alternativnim medijima, sto on udarnicki cini. I ti isti ljudi tvrde da nastupaju sa pozicija jednakosti, pravde za sve, interesa malog coveka i slicnih sranja.

Bas cudno.

• +1 5
Posted

Meni je ovo s profesionalne tačke gledišta zabavno, a volim i da vidim da se ruši idolatrija.

• +1 2
Posted
7 minutes ago, ubibobi said:

Pa četnik sa reketom je nastao mnogo pre pandemije :fantom:

O tom polusvetu sam vec rekao sta imam i ne vracam se vise na njih. Govorim o inace savrseno razumnim i ozbiljnim ljudima.

Posted
7 minutes ago, Tsai said:

zaboga ako nesto, onda je bar ovo nesvakidasnje i jedinstveno iskustvo. uzivaj dok vozi adrenalin!

Ti ga bas zivis 200 na sat...

Zavidim ti... :D

• Haha 1
Posted
7 hours ago, Leia said:

A zasto bi uopste bilo za opisivanje i naglasavanje, ako ne zato sto se od njegovog teniskog visocanstva moglo ocekivati i da se uznemiri i unezveri?

Nije ni prvi ni poslednji ni Srbin a ni covek generalno kog su zezali na granici, uopste cela ova drama mi je zbog toga jos i ponajvise degutantna jer se od necijeg problema s papirima konstruise ovoliki belosvetski spektakl. 
A u korenu celog problema je jedan nafurani mentol koji je umislio da za njega treba da vaze posebna pravila, i to bez ikakvog realnog pokrica. Zdrav, prav, ali mu vrac savetovao sa se ne vakcinise. Mrsh bre :dry:

Dakle, ipak komsija-krava, a ne principijelnost i zabrinutost u vezi zdravlja.

• +1 4
  • -1 1
Posted
2 minutes ago, harper said:

Moram da priznam da mi je, nevezano za Djokovica i njegovu personu, zanimljivo to da ovaj forum, koji tvrdi da je retka oaza slobodarskog i kritickog duha u Srbiji, ne zapita samo jednu stvar - kako je moguce da je vecina ljudi u ovom slucaju na strani nekoga (ne bilo koga, drzave) ko je iz publicity stunt razloga zdravog i pravog vrhunskog sportistu pokusao da spreci da igra jebeni tenis, popusio kurcinu na sudu i sada angazovao sve i svakoga da nadje bilo kakvu rupu u Djokovicevoj odbrani, pucajuci u vazduh sve vreme u nadi da ce pogoditi Djokovica i ostavljajuci trag sve te pucnjave kao deo smear kampanje, kako bi uspeo da nadje bilo kakav osnov da ga izbaci iz zemlje a da se ne izlozi osudi javnosti ili da mozda ne nadje osnov ali da ocrni Djokovica toliko da im osnov ne bude ni potreban. Ljudi su cak isli dotle da angazuju i placaju tviter-novinare poput Bena Rotenberga da vodi aktivnu kampanju protiv Novaka u takozvanim alternativnim medijima, sto on udarnicki cini. I ti isti ljudi tvrde da nastupaju sa pozicija jednakosti, pravde za sve, interesa malog coveka i slicnih sranja.

Bas cudno.

ne znam na koga mislis ali evo mogu ja da ti odgovorim u svoje ime

to sto analiziramo potencijalno falsifikovanje dokumenta (krivicno delo) ne znaci da sam na strani drzave. mnogo je stvari ovde jako sumnjivo i ne vidim sto ne bi malo vezbali mozdane vijuge i analizirali na osnovu raspolozivih cinjenica ovo sranje.

i to kao ti kazem kao najveci, pa veliki, pa malo manji novakov navijac, ali i dalje navijac. od njega ocekujem konkretne jasne i smislene odgovore i to sto pre. jer ako nesto ostane nedoreceno - smrdece do neba.

• +1 3