Čutura Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 masinka je koscata bedevija, ako zbog nje ostavi jelenu magarac je
Feindouno Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Zar nije ona vec verena za Srbina ? sve je jasno kao dan, bez zezanja.ako je zbog nje - neka je, oprastam mu medalju sa OI i sve ostale eventualne neuspehe!http://www.sportal.r....php?news=81678daj samo nek joj napravi sina = 20+ GS-a :)
Sam Spade Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Dobra je k'o dobar dan, ima tijelo za 10, a i čini mi se da je vatra živa u poređenju sa onim njegovim mrtvopuvalom. Samo naprijed! Ovo je za "Srbin pobijedijo" http://www.starpulse.com/news/index.php/2007/08/20/adam_levine_maria_sharapova_was_a_terrib/
James Marshall Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Hah, kakav seljak, startovao ju je zbog vrisaka na terenu, pervert, pa kad je pedaliran i kad se navukao na gudre, onda počeo da je olajava. Takođe, mislim da mu je smetalo i to što Maša nema pišu, bar bi se tako reklo po posljednjim albumima. Mislio sam više na onaj njen bitchy zajebani pogled i ono mrštenje usana, nekako mi Jelenka sa svojim jednim jedinim izrazom lica isto ne obećava zabavu, no ko zna.
dragance Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 E aj sada u petsto dinara zasto niko nije nista objavio o "Noletovim privatnim problemima" nakon onog© intervjua? U zemlji gde "mediji" naklapaju o tome da li Stanija ima celulita, da li je sa Ljajicem ili pak sa Dodikovim sinom, gde su Mrka i Bekuta na naslovnim stranama...?
Čutura Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 pa to je valjda jasno, pricu su ubili malteski vitezovi reda templara na kolegijumu masonskih urednika tabloida..
Garnirung Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 (edited) btw mashinka uzivo izgleda 5x bolje nego na ekranima tv prijemnika.Meni ona izgleda kao daleko najharizmatičnija osoba kod teniserki, pogotovu kao kombo izgleda i šarma. Ima možda seksipilnijih ili sa lepšim crtama lica, ali nijedna mi ne deluje kao kul faca, poput nje.Nije ni Novak mentol što se mota unaokolo, čak i da se nije ovajdio.edit: zaboravih, :drool: Edited September 6, 2012 by Garnirung
dragance Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 pa to je valjda jasno, pricu su ubili malteski vitezovi reda templara na kolegijumu masonskih urednika tabloida..Dobar pokusaj. Isti oni malteski vitezovi koji su smenjivali nepodobne komentatore.
Jean-Luc Picard Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 A Jelena je u NY da bi im držala sveću :D
Tinman Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 A Jelena je u NY da bi im držala sveću :Daha
Tolaa Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2012&mm=09&dd=13&nav_id=642740 I klip je odlican.
reg Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Naoki Takizawa je car, Djokovic nikad nije bolje obucen. Jos samo da dobije nekog iz "cetvorke".
Recommended Posts