Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Zar nije ona vec verena za Srbina :fantom: ?

Posted

masinka je koscata bedevija, ako zbog nje ostavi jelenu magarac je :fantom:

Posted
Zar nije ona vec verena za Srbina :fantom: ?
sve je jasno kao dan, bez zezanja.ako je zbog nje - neka je, oprastam mu medalju sa OI i sve ostale eventualne neuspehe!http://www.sportal.r....php?news=81678daj samo nek joj napravi sina = 20+ GS-a :)
:fantom:
Posted

Hah, kakav seljak, startovao ju je zbog vrisaka na terenu, pervert, pa kad je pedaliran i kad se navukao na gudre, onda počeo da je olajava. :lolol: Takođe, mislim da mu je smetalo i to što Maša nema pišu, bar bi se tako reklo po posljednjim albumima. Mislio sam više na onaj njen bitchy zajebani pogled i ono mrštenje usana, nekako mi Jelenka sa svojim jednim jedinim izrazom lica isto ne obećava zabavu, no ko zna.

Posted

E aj sada u petsto dinara zasto niko nije nista objavio o "Noletovim privatnim problemima" nakon onog© intervjua? U zemlji gde "mediji" naklapaju o tome da li Stanija ima celulita, da li je sa Ljajicem ili pak sa Dodikovim sinom, gde su Mrka i Bekuta na naslovnim stranama...?

Posted

pa to je valjda jasno, pricu su ubili malteski vitezovi reda templara na kolegijumu masonskih urednika tabloida..

Posted (edited)
btw mashinka uzivo izgleda 5x bolje nego na ekranima tv prijemnika.
Meni ona izgleda kao daleko najharizmatičnija osoba kod teniserki, pogotovu kao kombo izgleda i šarma. Ima možda seksipilnijih ili sa lepšim crtama lica, ali nijedna mi ne deluje kao kul faca, poput nje.Nije ni Novak mentol što se mota unaokolo, čak i da se nije ovajdio.edit: zaboravih, :drool: Edited by Garnirung
Posted
pa to je valjda jasno, pricu su ubili malteski vitezovi reda templara na kolegijumu masonskih urednika tabloida..
Dobar™ pokusaj. Isti oni malteski vitezovi koji su smenjivali nepodobne komentatore.
Posted

A Jelena je u NY da bi im držala sveću :D

Posted
A Jelena je u NY da bi im držala sveću :D
ahaboecandle.JPG
  • 1 month later...
Posted

Naoki Takizawa je car, Djokovic nikad nije bolje obucen. Jos samo da dobije nekog iz "cetvorke".

• 4 weeks later...
Posted
  • 2 weeks later...