hefaca Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 18 minutes ago, James Marshall said: Znači i sud je bio pod uticajem Ako nista, na grbaci je imao advokatsku azdaju i medije...
Rumpelstiltskin Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Nadajmo se da pravosudni organi Australije neće naći put do PPP ... Sent from my MI 6 using Tapatalk
James Marshall Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 24 minutes ago, Heaviside said: Nije pobeda nad celokupnim sistemom, ali jeste pobeda nad izvršnom vlasti, korekcija sistema. Sistem jeste za divljenje. Uterati u rekordnom roku premijeru na bazi prava i pravde je utopija u ogromnom delu sveta. Bez odlaganja i razvlačenja uz stavljanje pravobranioca pod pritisak jer potencijalni oštećeni i to stranac ima obaveze u dogovoru sa australijskom kompanijom. Sjajno. Doduše, treba imati u vidu da su potrebni ogromni resursi i muda za tako nešto. Čehinja nije ni pomislila da ovako nešto izgura, a raspolaže resursima većim od standardnih radnika na primer. 1
1n54jd3r Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Moze li sazetak za nas koji zbog posla nismo mogli da ispratimo ovo danas. Igra li definitivno na AO ili jos uvek mogu da ga sprece?
Ros Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 1 minute ago, 1n54jd3r said: Moze li sazetak za nas koji zbog posla nismo mogli da ispratimo ovo danas. Igra li definitivno na AO ili jos uvek mogu da ga sprece? teoretski mogu na championship ball da ga apse 1 2
urkozamanje Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 5 minutes ago, 1n54jd3r said: Moze li sazetak za nas koji zbog posla nismo mogli da ispratimo ovo danas. Igra li definitivno na AO ili jos uvek mogu da ga sprece? Srbin pobedijo. Al na srpski nacin. Posteno. 1
Popular Post Uskebasi Posted January 10, 2022 Popular Post Posted January 10, 2022 Vi ljudi kao da ne živite u Srbiji, pa konstruišete teorije zavere o hakerskim upadima u bazu podataka. Baza radi bas onako kako radi i ostalim danima za sve ostale smrtnike u Srbiji. To je baza za koju 6 meseci ne mogu da napravim nalog majci, jer uprkos dopisivanju sa IT "stručnjacima" nismo uspeli da identifikujemo problem, nalog postoji osim kad pokusas da mu prustupis, tad javlja gresku da ne postoji. Novi nalog ne moze da se napravi, jer sistem vidi da nalog već postoj, a nema opcija da se obrise. Sama činjenica da se radi o bazi podataka preko koje možeš da dobijes rešenje o porezu, da zakažeš izdavanje lične karte, ili pasoša, da dobijes sertifikat o vakcinaciji... ali da za svaku uslugu uvek moraš da sa svog naloga popunjavaš podatke o matičnom broju, broju lk, broju pasoša... jer ih sistem na povlaci sam, dovoljno govori o besmislenosti aplikaciji. Ta ista e uprava, odnosno batut, su mi od 3 vakcinacije poslali na mejl potvrdu samo za jednu, ostale 2 su se negde izgubile (sto je neverovatno, ako se automatski salju). I onda je Djokovic angazovao hakere da menjaju podatke u eUpravi. Kako da ne 10
Bogotac Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 (edited) Da,ali se racuna da on nije bilo ko,kao sto nije,osim ako njegove koji o tome vode racuna zabole da se cimaju. Edited January 10, 2022 by Bogotac
Moonwalker Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 (edited) 6 minutes ago, Uskebasi said: Vi ljudi kao da ne živite u Srbiji, pa konstruišete teorije zavere o hakerskim upadima u bazu podataka. Baza radi bas onako kako radi i ostalim danima za sve ostale smrtnike u Srbiji. To je baza za koju 6 meseci ne mogu da napravim nalog majci, jer uprkos dopisivanju sa IT "stručnjacima" nismo uspeli da identifikujemo problem, nalog postoji osim kad pokusas da mu prustupis, tad javlja gresku da ne postoji. Novi nalog ne moze da se napravi, jer sistem vidi da nalog već postoj, a nema opcija da se obrise. Sama činjenica da se radi o bazi podataka preko koje možeš da dobijes rešenje o porezu, da zakažeš izdavanje lične karte, ili pasoša, da dobijes sertifikat o vakcinaciji... ali da za svaku uslugu uvek moraš da sa svog naloga popunjavaš podatke o matičnom broju, broju lk, broju pasoša... jer ih sistem na povlaci sam, dovoljno govori o besmislenosti aplikaciji. Ta ista e uprava, odnosno batut, su mi od 3 vakcinacije poslali na mejl potvrdu samo za jednu, ostale 2 su se negde izgubile (sto je neverovatno, ako se automatski salju). I onda je Djokovic angazovao hakere da menjaju podatke u eUpravi. Kako da ne Kako se pristupa, lozinkom? Edited January 10, 2022 by Moonwalker
Uskebasi Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Just now, Moonwalker said: Kako se pristupa, lozinkom? Da
harper lee Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 6 minutes ago, Uskebasi said: Vi ljudi kao da ne živite u Srbiji, pa konstruišete teorije zavere o hakerskim upadima u bazu podataka. Baza radi bas onako kako radi i ostalim danima za sve ostale smrtnike u Srbiji. To je baza za koju 6 meseci ne mogu da napravim nalog majci, jer uprkos dopisivanju sa IT "stručnjacima" nismo uspeli da identifikujemo problem, nalog postoji osim kad pokusas da mu prustupis, tad javlja gresku da ne postoji. Novi nalog ne moze da se napravi, jer sistem vidi da nalog već postoj, a nema opcija da se obrise. Sama činjenica da se radi o bazi podataka preko koje možeš da dobijes rešenje o porezu, da zakažeš izdavanje lične karte, ili pasoša, da dobijes sertifikat o vakcinaciji... ali da za svaku uslugu uvek moraš da sa svog naloga popunjavaš podatke o matičnom broju, broju lk, broju pasoša... jer ih sistem na povlaci sam, dovoljno govori o besmislenosti aplikaciji. Ta ista e uprava, odnosno batut, su mi od 3 vakcinacije poslali na mejl potvrdu samo za jednu, ostale 2 su se negde izgubile (sto je neverovatno, ako se automatski salju). I onda je Djokovic angazovao hakere da menjaju podatke u eUpravi. Kako da ne Javi ako ovo uspes da resis kako si resio, moja bolja polovina ima isti problem.
Recommended Posts