Lancia Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Jel ova Sophie neka Novakova tetka? Teca, lice malo.
mackenzie Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 11 minutes ago, pasha said: Radije bih gledao VHS kasete HRT1 iz perioda 2002-2005 neko ovaj pokušaj imitiranja Zorana Šprajca. 1 1 1
morgana Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 2 minutes ago, mackenzie said: Radije bih gledao VHS kasete HRT1 iz perioda 2002-2005 neko ovaj pokušaj imitiranja Zorana Šprajca. konacno neko ko me razumije 1
pt 2.0 Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 48 minutes ago, villiem said: Sta smo mi danas ovde imali, real time promen na b92, kako ko ovde nesto napise tako oni tamo preprave, sad ovo sa baututom isto kako mi kazemo tako bude. Jos je onaj neki rotenberg citao pa preneo u svet. Cenim da neko ovde zna i onog sudiju u melburnu od sinoc, tako je isto bilo od pocetka jutros/sinoc, covek poceo da prica kao mi - sta je bilo, sta je covek mogao, pa sve je predao, pa nema vise sta, sta vi u stvari hocete i sl. Naravno. Mi smo i Otac, i Sin i Sveti Duh. PPP vlada svetom. 1 2
SNARC Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 1 minute ago, Ros said: jebes mi sve, ako ne pali time rotenberga Palo mi je na pamet isto..Neka se i ta dokona strina najede govana samostalno..jebo ga Rodja.
Hermetico Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 4 minutes ago, BlackGeorge said: Crva nije ni bilo Samo u hrani koju su mu davali što je ona žena pisala
Heaviside Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 1 hour ago, Marvin (Paranoid Android) said: Ali to je toliko sumanuto loš dizajn krucijalne funkcionalnosti da je prosto nemoguće da poverujem da defaultna vrednost ostane tu ako je request zakucao. Dobro, onda imamo dve opcije: 1. Manje verovatna - neki sjajni troler je ovo uradio iz zajebancije 2. Mnogo verovatnija - glupani iz eUprave koji znaju da je test lažiran a koji od juče/danas paniče zbog toga su probali nekako da poprave situaciju - ovako Ja ne razumem opciju 2. Deo koji razumem je: test je lažiran, ceo svet je video pozitivan rezultat, unet je tako u bazu i stoji tako od 16.12. do danas. I šta se onda dešava i zašto? Neko briše krpom bazu podataka da ukloni otiske prstiju nanetih prilikom falsifikovanja pa je stiso krpom malo jače i flipnuo bit? Jedino što mogu da prikriju je da unište uzorak ako se to uopšte čuva i jedino što im odgovara u bazi je da se ne menja ništa, nema nikakve logike da su tu nešto dirali radi prikrivanja. Klasična tabloida priča. Test je naravno krajnje sumnjiv i bez ovog negativnog rezultata na 10 minuta. 2
cedo Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 4 minutes ago, Heaviside said: Ja ne razumem opciju 2. Deo koji razumem je: test je lažiran, ceo svet je video pozitivan rezultat, unet je tako u bazu i stoji tako od 16.12. do danas. I šta se onda dešava i zašto? Neko briše krpom bazu podataka da ukloni otiske prstiju nanetih prilikom falsifikovanja pa je stiso krpom malo jače i flipnuo bit? Jedino što mogu da prikriju je da unište uzorak ako se to uopšte čuva i jedino što im odgovara u bazi je da se ne menja ništa, nema nikakve logike da su tu nešto dirali radi prikrivanja. Klasična tabloida priča. Test je naravno krajnje sumnjiv i bez ovog negativnog rezultata na 10 minuta. mislim da je @Frank Pembleton rekao da je trazio da se izmeni nesto u vezi testa i da su mu rekli da ne moze mozda sam nesto pobrkao
Ros Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 7 minutes ago, cedo said: mislim da je @Frank Pembleton rekao da je trazio da se izmeni nesto u vezi testa i da su mu rekli da ne moze mozda sam nesto pobrkao neki nivo IT-a sigurno moze da menja podatke u bazi. nije to neki kumst.
kud u maglu Simoviću Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 čekam ppp it forenzičare da utvrde šta se desilo sa tim jebenim testom, a u međuvremenu razmišljam i nemogu da odgonetnem šta mi je veće tj manje zlo da je fejkovao medicinski test ili to što se zaražen šetao ovde ko magare po makarskim plažama fejk test je naštm problem, zbog države u kojoj živimo gde je jebeno sve moguće, što nije da nismo znali. ovo drugo je toliko zlo, kad gledam kroz prizmu 50k preminulih, da reči nemam jebo te i vulin, i lončar, i dkt 6
jezovuk Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 1 hour ago, Marvin (Paranoid Android) said: Ali to je toliko sumanuto loš dizajn krucijalne funkcionalnosti da je prosto nemoguće da poverujem da defaultna vrednost ostane tu ako je request zakucao. 2 1
Recommended Posts