cedo Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 (edited) pandorina kutija je otvorena za nepunih sat vremena sta ti je internet @garmonbozia Edited January 10, 2022 by cedo 3
Bogotac Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Just now, garmonbozia said: krenuli i stranci Bez citiranja ovog smrada,juce je isto ovako polivao po Novaku pa se posle vadio. Klik bejt novinar.
InvisibleLight Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 ladno ce nam ukinutizeleni sertifikat i sengen svecki mocnici a nole je jedna dusa i cist ko suza 2
Filozof manijak Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 (edited) 26 minutes ago, vememah said: Šredingerov test esid: Profesionalac brži, tek sam sad video. Edited January 10, 2022 by Filozof manijak 2
cedo Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 4 minutes ago, InvisibleLight said: ladno ce nam ukinutizeleni sertifikat i sengen svecki mocnici a nole je jedna dusa i cist ko suza da ... ko rece da je laz manje zlo od namernog setanja ustvari, svi smo to rekli u lazi cemo najebati svi u drugome ne bi ni on
radnik Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Greskom ga obavestili da je pozitivan, jedino to ... 1
harper lee Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Just now, InvisibleLight said: ladno ce nam ukinutizeleni sertifikat i sengen svecki mocnici a nole je jedna dusa i cist ko suza Ali ce zato fine pare da uzme onaj ko je na deset minuta promenio nalaz testa, slikao i poslao urbi et orbi. Ako ga ne uhvate. 1 2
Hermetico Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Meni je žao ljubitelja sporta, naročito ko gleda s decom ko moji šveca i zet npr pokušavajući da sestrića istovremeno odgaje ga da veruje da se uspeh postiže radom i poštovanjem pravila. Ja inače mislim i propovedam da je sport đavolovo oruđe, meni se sve ovo ful uklapa. Mada će i sestrić bolje da skonta ovako kakav je dil. 6 1
Filozof manijak Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 4 minutes ago, harper said: Hajde nam ti, jos veca legendo, objasni sta ocekujes od njega da kaze o necemu sto se upravo desilo, ako se desilo, u Beogradu, a verovatno uopste i ne zna da se desilo. Novak s ovim nema veze, ovi su brljjotine srpskih vlasti koje će razjebati kredibiltet veoma bitne institucije po javno zdravlje zarad pomaganju Novaku u Australiji. Za ovo bi trebalo neko debelo da odgovara, jer ako je Novak podneo medicinsku deokumentaciju koja izdata u Srbiji, kako sad dokazati da je krebilna nakon ovih brljotina. 4
Tsai Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 ovo se ne desava a mi smo u onom gljivnom organizmu iz dosijea x i haluciniramo 2
Marvin (Paranoid Android) Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Nadam se da je svima jasno da je finale ovog cirkusa da Novak ostane na turniru i da se testira pozitivan dan pre (polu)finala? 2
omiljeni Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Just now, Marvin (Paranoid Android) said: Nadam se da je svima jasno da je finale ovog cirkusa da Novak ostane na turniru i da se testira pozitivan dan pre (polu)finala? pre utakmica za treće mesto. kao letos u Tokiju.
levi Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Ček znači majstor je izmenio covid potvrdu u fotošopu, ali je zaboravio da ima i qr kod? Nole Srbine!
Recommended Posts