Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted (edited)

pandorina kutija je otvorena za nepunih sat vremena

sta ti je internet

@garmonbozia

Edited by cedo
  • +1 3
Posted
Just now, garmonbozia said:

krenuli i stranci 

Bez citiranja ovog smrada,juce je isto ovako polivao po Novaku pa se posle vadio.

Klik bejt novinar.

Posted

ladno ce nam ukinutizeleni sertifikat i  sengen svecki mocnici a nole je jedna dusa i cist ko suza

• +1 2
Posted (edited)
26 minutes ago, vememah said:

Screenshot-2022-01-10-13-38-43-590-com-brave-browser.jpg

Screenshot-2022-01-10-14-01-55-936-com-brave-browser.jpg

Šredingerov test :D

esid: Profesionalac brži, tek sam sad video.

Edited by Filozof manijak
  • Haha 2
Posted
4 minutes ago, InvisibleLight said:

ladno ce nam ukinutizeleni sertifikat i  sengen svecki mocnici a nole je jedna dusa i cist ko suza

da ... ko rece da je laz manje zlo od namernog setanja

ustvari, svi smo to rekli

u lazi cemo najebati svi

u drugome ne bi ni on

Posted

Greskom ga obavestili da je pozitivan, jedino to ...

• Haha 1
Posted
Just now, InvisibleLight said:

Ali ce zato fine pare da uzme onaj ko je na deset minuta promenio nalaz testa, slikao i poslao urbi et orbi. Ako ga ne uhvate.

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Meni je žao ljubitelja sporta, naročito ko gleda s decom ko moji šveca i zet npr pokušavajući da sestrića istovremeno odgaje ga da veruje da se uspeh postiže radom i poštovanjem pravila. 

Ja inače mislim i propovedam da je sport đavolovo oruđe, meni se sve ovo ful uklapa. Mada će i sestrić bolje da skonta ovako kakav je dil.

• +1 6
  • -1 1
Posted
4 minutes ago, harper said:

Hajde nam ti, jos veca legendo, objasni sta ocekujes od njega da kaze o necemu sto se upravo desilo, ako se desilo, u Beogradu, a verovatno uopste i ne zna da se desilo.

Novak s ovim nema veze, ovi su brljjotine srpskih vlasti koje će razjebati kredibiltet veoma bitne institucije po javno zdravlje zarad pomaganju Novaku  u Australiji. 

Za ovo bi trebalo neko debelo da odgovara, jer ako je Novak podneo medicinsku deokumentaciju koja izdata u Srbiji, kako sad dokazati da je krebilna nakon ovih brljotina.

• +1 4
Posted

ovo se ne desava a mi smo u onom gljivnom organizmu iz dosijea x i haluciniramo

• +1 2
Posted

Nadam se da je svima jasno da je finale ovog cirkusa da Novak ostane na turniru i da se testira pozitivan dan pre (polu)finala?

• Haha 2
Posted
Just now, Marvin (Paranoid Android) said:

Nadam se da je svima jasno da je finale ovog cirkusa da Novak ostane na turniru i da se testira pozitivan dan pre (polu)finala?

pre utakmica za treće mesto. kao letos u Tokiju.

Posted

Ček znači majstor je izmenio covid potvrdu u fotošopu, ali je zaboravio da ima i qr kod? :s_d:

Nole Srbine!