January 10, 20223 yr pandorina kutija je otvorena za nepunih sat vremena sta ti je internet @garmonbozia Edited January 10, 20223 yr by cedo
January 10, 20223 yr Just now, garmonbozia said: krenuli i stranci Bez citiranja ovog smrada,juce je isto ovako polivao po Novaku pa se posle vadio. Klik bejt novinar.
January 10, 20223 yr ladno ce nam ukinutizeleni sertifikat i sengen svecki mocnici a nole je jedna dusa i cist ko suza
January 10, 20223 yr 26 minutes ago, vememah said: Šredingerov test esid: Profesionalac brži, tek sam sad video. Edited January 10, 20223 yr by Filozof manijak
January 10, 20223 yr 4 minutes ago, InvisibleLight said: ladno ce nam ukinutizeleni sertifikat i sengen svecki mocnici a nole je jedna dusa i cist ko suza da ... ko rece da je laz manje zlo od namernog setanja ustvari, svi smo to rekli u lazi cemo najebati svi u drugome ne bi ni on
January 10, 20223 yr Just now, InvisibleLight said: ladno ce nam ukinutizeleni sertifikat i sengen svecki mocnici a nole je jedna dusa i cist ko suza Ali ce zato fine pare da uzme onaj ko je na deset minuta promenio nalaz testa, slikao i poslao urbi et orbi. Ako ga ne uhvate.
January 10, 20223 yr Meni je žao ljubitelja sporta, naročito ko gleda s decom ko moji šveca i zet npr pokušavajući da sestrića istovremeno odgaje ga da veruje da se uspeh postiže radom i poštovanjem pravila. Ja inače mislim i propovedam da je sport đavolovo oruđe, meni se sve ovo ful uklapa. Mada će i sestrić bolje da skonta ovako kakav je dil.
January 10, 20223 yr 4 minutes ago, harper said: Hajde nam ti, jos veca legendo, objasni sta ocekujes od njega da kaze o necemu sto se upravo desilo, ako se desilo, u Beogradu, a verovatno uopste i ne zna da se desilo. Novak s ovim nema veze, ovi su brljjotine srpskih vlasti koje će razjebati kredibiltet veoma bitne institucije po javno zdravlje zarad pomaganju Novaku u Australiji. Za ovo bi trebalo neko debelo da odgovara, jer ako je Novak podneo medicinsku deokumentaciju koja izdata u Srbiji, kako sad dokazati da je krebilna nakon ovih brljotina.
January 10, 20223 yr Nadam se da je svima jasno da je finale ovog cirkusa da Novak ostane na turniru i da se testira pozitivan dan pre (polu)finala?
January 10, 20223 yr Just now, Marvin (Paranoid Android) said: Nadam se da je svima jasno da je finale ovog cirkusa da Novak ostane na turniru i da se testira pozitivan dan pre (polu)finala? pre utakmica za treće mesto. kao letos u Tokiju.
January 10, 20223 yr Ček znači majstor je izmenio covid potvrdu u fotošopu, ali je zaboravio da ima i qr kod? Nole Srbine!