Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

ja sam vas upozorio da ne trcite pred rudu sinoc. bio je i pozitivan i negativan, pa sada nek dokazuje ko sta hoce.

• +1 1
  • Haha 8
Posted

Kako ide ova konferencija niko nece imati teoretske sanse da pita za test, onda ce se nesto kasnije veceras ukljuciti zna se ko i resiti dileme.

Mislim samo da Novak zna bolje i da ce morati nesto da kaze da ima nekog smisla, zbog ljudi preko kojima niko nece blokirati pitanje. 

Posted (edited)

Blic zamenio validaciju skenom testa papirnog nakon shitstorm komentara... :lolol:

(i ne samo to, pobrisali su mi lajkove komentara koji govore o tome da im je okačena validacija testa negativna)

Edited by pt 2.0
  • Haha 4
Posted

jedan za unutrasnju a jedan za spoljnu upotrebu

• Haha 8
Posted
Just now, villiem said:

Kako ide ova konferencija niko nece imati teoretske sanse da pita za test, onda ce se nesto kasnije veceras ukljuciti zna se ko i resiti dileme.

Mislim samo da Novak zna bolje i da ce morati nesto da kaze da ima nekog smisla, zbog ljudi preko kojima niko nece blokirati pitanje. 

A sta on da kaze o svemu tome? Sto se njega tice on ima pozitivan test a kad se sve ovo desavalo u Batutu bio je u Australiji i jos uvek je.

• +1 1
  • Haha 4
Posted
4 minutes ago, harper said:

A sta on da kaze o svemu tome? Sto se njega tice on ima pozitivan test a kad se sve ovo desavalo u Batutu bio je u Australiji i jos uvek je.

koja si ti legenda

• +1 1
Posted

a sta cemo ako zakaci koronu u narednih 5-10 dana. 

Kojim li ce fenomenom tek to da se objasni

• Haha 5
Posted
Just now, cedo said:

koja si ti legenda

Hajde nam ti, jos veca legendo, objasni sta ocekujes od njega da kaze o necemu sto se upravo desilo, ako se desilo, u Beogradu, a verovatno uopste i ne zna da se desilo.

Posted

Eve vi patka, pa se igrajted8da42d99b6cac2bc5b48a2984f93182.jpg

Sent from my MI 6 using Tapatalk