Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
wtf je uniqlo?
Moja reakcija je upravo takva bila...sa izrazom lica kao da mi je pored prozora upravo proleteo ružičasti nilski konj u fraku....
Posted

Koliko li miliona dobi Nole za ovo?

Posted

Neko je spomenuo 6 miliona, ne znam da li samo za ovu godinu ili za koji već period :)

Posted
mocna u japanu ili gde vec...mislim da 99,9999999999999999999% forumasa nije culo za ovo cudo...
+1
Posted

ne izgleda loše, reklo bi se da su na nogama ostale adidaske, a to je ono što je bitno

Posted

Ni Uniqlo ne proizvodi obucu, dakle nosice i dalje Adidas

Posted
Neko je spomenuo 6 miliona, ne znam da li samo za ovu godinu ili za koji već period :)
za godinu, pa tako 5 godinapretpostavljam da će biti tu i nekih bonusa
Posted (edited)
mocna u japanu ili gde vec...mislim da 90% forumasa nije culo za ovo cudo...
Ja sam medju onih 10% ili 0,000001% :DImaju butik (fensi) kod opere u parizu. Sutra cu svratiti da vidim da li su poceli sa prodajom opreme. Edited by borris_
Posted

novak će imati svoju i on i off court liniju

Posted

Mada nisam fashionista (a i ne nosim tu vrstu odece), meni ovo izgleda mnogo bolje od ST-a.

• 2 weeks later...
Posted

Lično mislim da je Nole inscenirao ovaj 5-osetovski meč da bi dokazao da je Sepi zasluženo osvojio Serbia Open.

Posted
Ja sam medju onih 10% ili 0,000001% :DImaju butik (fensi) kod opere u parizu. Sutra cu svratiti da vidim da li su poceli sa prodajom opreme.
Odlican Uniqlo. Prosle godine su imali sjajnu seriju majica sa Manga motivima i ponosni sam vlasnik Naruto majice, klinci u parkicu fascinirani. Cene su takodje ok, 12- 15 EUR za majice, 20-ak za pantalone.
Posted
Atk_mjNCAAA91YN.jpg
Vazno da iz drugog plana seva Jelenin but.
  • 1 month later...
Posted
Freak of nurtureHow Novak Djokovic harnessed the untapped powers of his bodymag_djokovich_illo_576.jpg
"It could end up that these are the three best players of all time," says Chris Evert, who won 18 grand slams.
"My ass would get kicked so fast and so hard," says Ivan Lendl, the No. 1-ranked player through much of the 1980s.
"The level of play is mind-boggling," says John McEnroe, commentating for NBC during a recent match. "I'm still trying to figure out how these guys do it."