Locust Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Nek neka dobra duša pogodi Srđana srelicom za uspavljivanje, pretty please. 4 5
Ros Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 11 minutes ago, Mil@n said: Ako ga uhapse Australijanci i deportuju ono što bi najviše voleo da vidim je solidarnost, bojkot i momentalni odlazak kući svih ostalih igrača. Naravno, to se neće desiti, možda se neko odvaži da ga podrži, ali bi bio takav blam za AO i za njihovu zemlju, da ih niko i ništa ne bi opralo milion godina. ja znam za jednog koji bi sigurno ostao i odmah uzeo pehar opelka je vec izjavio na nije lud da nesto izjavi jer bi zakopali na twitteru
Profesionalac Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 7 minutes ago, Arkadija said: ja bih volela da ih onda tuži za izmaklu dobit, štetu ugledu i šta god da može, a da se tužbi pridruže lacost , asics i head za štetu njihovom ugledu, pa da pare uplate u fond za pomoć migrantima. A onda da ga tuže roditelji one dece među kojom je bio zvanično pozitivan 17.12. 5
Filozof manijak Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Just now, Profesionalac said: A onda da ga tuže roditelji one dece među kojom je bio zvanično pozitivan 17.12. Taj film ne'š gledat' u republici Neće Valjda 1
vememah Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 3 minutes ago, Lancia said: To ne postoji, mislis Severnimakedonac? Quote The nationality of the Second Party shall be Macedonian/citizen of the Republic of North Macedonia https://www.mfa.gr/images/docs/eidikathemata/agreement.pdf 1
Arkadija Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 1 minute ago, Profesionalac said: A onda da ga tuže roditelji one dece među kojom je bio zvanično pozitivan 17.12. Slobodno
cedo Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 8 minutes ago, Lancia said: To ne postoji, mislis Severnimakedonac? severne oni ne diraju ima sporazum 1
MiddleClass Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 Ako nije donio odluku, ministar ima jos nekih sat vremena da je donese...
Lancia Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 (edited) 4 minutes ago, vememah said: https://www.mfa.gr/images/docs/eidikathemata/agreement.pdf Nije valjda da si na Cedinoj strani ¿ Zasrce si me ujeo. Edited January 10, 2022 by Lancia
cedo Posted January 10, 2022 Posted January 10, 2022 7 minutes ago, Tsai said: mora mojtegadjo da formira vojsku! imena, kolega, imena
Recommended Posts