Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Ovo, oko toga da li AO da se igra li ne je nesto sto b lokalni novinari trebalo da pitaju australijsku publiku.

Da vidimo da li je u ptianju zdravstvena principijelnost, ili cist bes i frustracija gradjana zbog lockdown-a i rezon "da komsiji crkne krava", "kad nismo mi ne moze ni on".

• +1 2
Posted

Koja li je kvota da ce se prekinuti turnir? Da stavim 500 kinti iz sprdnje

Posted
8 minutes ago, Tsai said:

Koja li je kvota da ce se prekinuti turnir? Da stavim 500 kinti iz sprdnje

Nemoj,ako treba odrzace ga bez publike

• +1 1
Posted
6 hours ago, roksi said:

kako se ponasamo prema nekom ko je ili falsifikovao pcr ili totalno zanemario tudje zivote znajuci da je u toku cekanja rezultata pcr-a, dakle moguce pozitivan? a da ne govorimo o tome da je mozda i znao da je pozitivan pa se i dalje svesno svrckao okolo i moguce sirio smrtonosni virus. je l' to kao ok i treba da imamo razumevanja za to? ma daj... 

kao sto rekoh, cekajmo sutra, to je dan d, trebalo bi da sve ispliva na povrsinu i da se donekle zavrsi ova saga.

i da dodam ocigledno: ukljucijuci i (ne)odgovornost/propuste aus vlasti (fed + state + TA).

e: opet gutam slova. 

ja se slazem. pre nego sto pocnemo da pisemo o kriminalnoj neodgovornosti, laziranju rezultata testa, ili necem trecem (laziranje datuma testa, pogresnom datumu u zalbi, kasnjenje rezultata testa i sl.), hajde da sacekamo do sutra.

• +1 1
Posted
32 minutes ago, harper said:

Hijos de puta :fantom:

• Haha 1
Posted
15 minutes ago, Lancia said:

Voleo bih iz hiljadu razloga da ne igra ali iz dva da igra. Jedan je vezan za neke forumase ovde pa cu preskociti objasnjenje a drugi je da bi postojala sansa da ga zreb u nekom trenutku ukrsti sa Nadalom. Osecam da bi palo jedno epsko silovanje za pamcenje.

• +1 2
Posted

Bilo bi kao sa onom Prekovićkom na Olimpijadi, Nole bi ih kosio pogledom pre mečeva 

• +1 1
Posted
Just now, harper said:

Voleo bih iz hiljadu razloga da ne igra ali iz dva da igra. Jedan je vezan za neke forumase ovde pa cu preskociti objasnjenje a drugi je da bi postojala sansa da ga zreb u nekom trenutku ukrsti sa Nadalom. Osecam da bi palo jedno epsko silovanje za pamcenje.

Ja sam skroman, nek igra i nek osvoji titulu, ajde moze ovo sa Nadalom :wicked: greota da se baci.

• +1 7
Posted
31 minutes ago, Lancia said:

odslusah ovo

ovo nije navijac nadala :D 

Posted
2 minutes ago, cedo said:

odslusah ovo

ovo nije navijac nadala :D 

Mislim da sam ranije video da se lozi na Federera ali mozda me secanje vara.

Posted

Iskreno slabo slusam sportske komentare a tek ove od sirokih narodnih masa zaobilazim kao djavo od krsta, dosta mi sto mi vi idete na nerve :)

• Haha 1
Posted
1 hour ago, roux senyurt said:

ja se slazem. pre nego sto pocnemo da pisemo o kriminalnoj neodgovornosti, laziranju rezultata testa, ili necem trecem (laziranje datuma testa, pogresnom datumu u zalbi, kasnjenje rezultata testa i sl.), hajde da sacekamo do sutra.

Sad i ti previse trazis. Odgovorio si na post iz kategorije "krenuli smo u raspravljanje, neki cete da cekate a neki cemo i da napisemo", poznato je (uglavnom iz pojedinih rezima iz kasnog Bronzanog doba) da princip ne vazi za onoga ko poziva na princip.:D

• +1 1
Posted
Vakcine generalno daju bolju imunizaciju nego zarazavanje jer je odmerena količina aktivne supstance i jer se ponavlja, za razliku od zaraze gde infekcija može biti preblaga ali i prejaka (ima virusa koji nakon teške bolesti tako sjebu imuni sistem da ih on uopšte ne upamti). Na stranu što se od vakcine ne završava na groblju. 
ovo bas i nije tacno. zar ne zavrsise na groblji neki norveski doktori nakon zeke. i ne samo oni.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk