kralj Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 To se kaže: "Ja te ljubim a ti prdiš", ili tako nekako. :DŠto se Hejtonovakizma tiče, ništa novo, niti će ikada prestati da postoji ovde. :) Kakav fijasko na ovom svetom topiku. Mislim na St. Noleta, a ne Srdjana.Nego ja da okajem grehe... Esencija djokovicizma... Crknite hejteri.Nole - uputstvo za upotrebu
Кристофер Лумумбо Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 pusti ljude da hejtuju, imas milion topika gde mozes da volis.
Time Crisis Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 To se kaže: "Ja te ljubim a ti prdiš", ili tako nekako. :DKaže se "ja ga krstim a on pr..." :) Elem, svaka čast Novaku na osvojenoj nagradi, da je neko rekao da će tako biti pre svega nekih 13 meseci, mislili bi da je lud :)
Кристофер Лумумбо Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Kaže se "ja ga krstim a on pr..." :) Elem, svaka čast Novaku na osvojenoj nagradi, da je neko rekao da će tako biti pre svega nekih 13 meseci, mislili bi da je lud :)zanimljivo je da su u poslednjih 10 godina teniseri dobili tu nagradu 6 puta (fedja 4, rafa i nole po 1). to jos vise daje na znacaju njegovim rezultatima, konkurencija je neverovatna.
Deco Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 zanimljivo je da su u poslednjih 10 godina teniseri dobili tu nagradu 6 puta (fedja 4, rafa i nole po 1). to jos vise daje na znacaju njegovim rezultatima, konkurencija je neverovatna. Fondacija koja dodeljuje nagradu izgleda malo i precenjuje tenis...Svaka čast Federeru, jeste on neverovatan i stvarno je dominirao tad, ali četiri puta zaredom? Valjda se još negde nešto dešavalo u nekom sportu od 2003-2006.
Mil@n Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Kaže se "ja ga krstim a on pr..." :) Jeste vala, krstim, mada nebitno je, bitno je da ovaj drugi za to vreme prdi, što je krajnje bezobrazno. :)
Mil@n Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Sto sabija danas razumni.Danas sam no. 1, baš kao naš Novak <3
Garnirung Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Nole - uputstvo za upotrebuJel ovo neki srednjoškolski uradak na temu "Svet oko nas"?Wow, u tekstu ima više tople vode nego u bojleru od 120 litara.http://www.youtube.com/watch?v=DKtjBqJ4NxA
Mil@n Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Bas kao Novak. Ni ne slutis koliko se slazem.Ni ti ne slutiš koliko me zabole da li se ti i sa čim slažeš ili ne. :D
freakns Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Jel ovo neki srednjoškolski uradak na temu "Svet oko nas"?Wow, u tekstu ima više tople vode nego u bojleru od 120 litara.http://www.youtube.com/watch?v=DKtjBqJ4NxA pa ono... istina je to sto ti velis, ali nije da su bas svi u ovoj drzavi to skapirali ;)
Garnirung Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Tekst mi radi, jedino kao poruka, uglavnom maloletnoj i malo starijoj publici koja najviše navraća na sportske portale.Kao politički je neozbiljan, ali ok, možda mu to i nije bila namera, već da je prilagodjen publici.Nema ništa netačno u njemu, samo je besmisleno da ovde stoji.
bergasa19 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Želim vam još mnogo trofeja i ovakvih priznanja da dobijem u nastavku karijere – rekao je Đoković.
Recommended Posts