February 7, 201213 yr To se kaže: "Ja te ljubim a ti prdiš", ili tako nekako. :DŠto se Hejtonovakizma tiče, ništa novo, niti će ikada prestati da postoji ovde. :) Kakav fijasko na ovom svetom topiku. Mislim na St. Noleta, a ne Srdjana.Nego ja da okajem grehe... Esencija djokovicizma... Crknite hejteri.Nole - uputstvo za upotrebu
February 7, 201213 yr To se kaže: "Ja te ljubim a ti prdiš", ili tako nekako. :DKaže se "ja ga krstim a on pr..." :) Elem, svaka čast Novaku na osvojenoj nagradi, da je neko rekao da će tako biti pre svega nekih 13 meseci, mislili bi da je lud :)
February 7, 201213 yr Kaže se "ja ga krstim a on pr..." :) Elem, svaka čast Novaku na osvojenoj nagradi, da je neko rekao da će tako biti pre svega nekih 13 meseci, mislili bi da je lud :)zanimljivo je da su u poslednjih 10 godina teniseri dobili tu nagradu 6 puta (fedja 4, rafa i nole po 1). to jos vise daje na znacaju njegovim rezultatima, konkurencija je neverovatna.
February 7, 201213 yr zanimljivo je da su u poslednjih 10 godina teniseri dobili tu nagradu 6 puta (fedja 4, rafa i nole po 1). to jos vise daje na znacaju njegovim rezultatima, konkurencija je neverovatna. Fondacija koja dodeljuje nagradu izgleda malo i precenjuje tenis...Svaka čast Federeru, jeste on neverovatan i stvarno je dominirao tad, ali četiri puta zaredom? Valjda se još negde nešto dešavalo u nekom sportu od 2003-2006.
February 7, 201213 yr Kaže se "ja ga krstim a on pr..." :) Jeste vala, krstim, mada nebitno je, bitno je da ovaj drugi za to vreme prdi, što je krajnje bezobrazno. :)
February 7, 201213 yr Nole - uputstvo za upotrebuJel ovo neki srednjoškolski uradak na temu "Svet oko nas"?Wow, u tekstu ima više tople vode nego u bojleru od 120 litara.http://www.youtube.com/watch?v=DKtjBqJ4NxA
February 7, 201213 yr Bas kao Novak. Ni ne slutis koliko se slazem.Ni ti ne slutiš koliko me zabole da li se ti i sa čim slažeš ili ne. :D
February 7, 201213 yr Jel ovo neki srednjoškolski uradak na temu "Svet oko nas"?Wow, u tekstu ima više tople vode nego u bojleru od 120 litara.http://www.youtube.com/watch?v=DKtjBqJ4NxA pa ono... istina je to sto ti velis, ali nije da su bas svi u ovoj drzavi to skapirali ;)
February 7, 201213 yr Tekst mi radi, jedino kao poruka, uglavnom maloletnoj i malo starijoj publici koja najviše navraća na sportske portale.Kao politički je neozbiljan, ali ok, možda mu to i nije bila namera, već da je prilagodjen publici.Nema ništa netačno u njemu, samo je besmisleno da ovde stoji.
February 7, 201213 yr Želim vam još mnogo trofeja i ovakvih priznanja da dobijem u nastavku karijere – rekao je Đoković.