Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
To se kaže: "Ja te ljubim a ti prdiš", ili tako nekako. :DŠto se Hejtonovakizma tiče, ništa novo, niti će ikada prestati da postoji ovde. :)
:isuse: Kakav fijasko na ovom svetom topiku. Mislim na St. Noleta, a ne Srdjana.Nego ja da okajem grehe... Esencija djokovicizma... Crknite hejteri.Nole - uputstvo za upotrebu
Posted

pusti ljude da hejtuju, imas milion topika gde mozes da volis.

Posted
To se kaže: "Ja te ljubim a ti prdiš", ili tako nekako. :D
Kaže se "ja ga krstim a on pr..." :) Elem, svaka čast Novaku na osvojenoj nagradi, da je neko rekao da će tako biti pre svega nekih 13 meseci, mislili bi da je lud :)
Posted
Kaže se "ja ga krstim a on pr..." :) Elem, svaka čast Novaku na osvojenoj nagradi, da je neko rekao da će tako biti pre svega nekih 13 meseci, mislili bi da je lud :)
zanimljivo je da su u poslednjih 10 godina teniseri dobili tu nagradu 6 puta (fedja 4, rafa i nole po 1). to jos vise daje na znacaju njegovim rezultatima, konkurencija je neverovatna.
Posted
zanimljivo je da su u poslednjih 10 godina teniseri dobili tu nagradu 6 puta (fedja 4, rafa i nole po 1). to jos vise daje na znacaju njegovim rezultatima, konkurencija je neverovatna.
Fondacija koja dodeljuje nagradu izgleda malo i precenjuje tenis...Svaka čast Federeru, jeste on neverovatan i stvarno je dominirao tad, ali četiri puta zaredom? Valjda se još negde nešto dešavalo u nekom sportu od 2003-2006.
Posted
Kaže se "ja ga krstim a on pr..." :)
:lol: Jeste vala, krstim, mada nebitno je, bitno je da ovaj drugi za to vreme prdi, što je krajnje bezobrazno. :)
Posted
cool.gif Sto sabija danas razumni.
Danas sam no. 1, baš kao naš Novak <3
Posted

Bas kao Novak. Ni ne slutis koliko se slazem.

Posted
Bas kao Novak. Ni ne slutis koliko se slazem.
Ni ti ne slutiš koliko me zabole da li se ti i sa čim slažeš ili ne. :D
Posted
Jel ovo neki srednjoškolski uradak na temu "Svet oko nas"?Wow, u tekstu ima više tople vode nego u bojleru od 120 litara.http://www.youtube.com/watch?v=DKtjBqJ4NxA
pa ono... istina je to sto ti velis, ali nije da su bas svi u ovoj drzavi to skapirali ;)
Posted

Tekst mi radi, jedino kao poruka, uglavnom maloletnoj i malo starijoj publici koja najviše navraća na sportske portale.Kao politički je neozbiljan, ali ok, možda mu to i nije bila namera, već da je prilagodjen publici.Nema ništa netačno u njemu, samo je besmisleno da ovde stoji.