Jean-Luc Picard Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) Za mene jedan.... Edited February 6, 2012 by Jean-Luc Picard
Garnirung Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ma dobro je JLC, ja sam mislio da je Takano bacio petardu, pa sam prevodio sa švapskog ceo tekst i opet sumnjao da nije neki švapski njuz u pitanju :D Lepa nagradica, iako više revijalnog karaktera, ali kako god, svaka čast Novaku.
Frank Pembleton Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 A evo i ona A.Radujko sva odusevljena...
April Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) Sledeći je orden Sv Save Kad dođu Filipovi, a to će biti uskoro, Novak jedino može biti narodni heroj. Mogao bi i na budući metalni apoen od 50 dinara.A sv.Sava neka se zabrine za svoje ramove iznad školskih tabli. Edited February 7, 2012 by April
kralj Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Samo se ti zezaj, ali to sa kovanicama ne bi bilo nista iznenadjujuce. Jedino sto bi te Srdjo rafinirano plasirao na neki montekarlovacki Naked Island zato sto ne cenis dovoljno i kujes Bozje Dete na nekim tamo deseticama. Mene bi iznenadilo da se Laureat u doglednih dvadesetak godina ne kandiduje i ne postane predsednik.
duda Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 naš čovek dobio najprestižnije sportsko priznanje na svetu, a ovde toliko zle krvi. preispitajte svoja osećanja, ljudi. ovde više nije u pitanju šta neki forumaši misle o novaku, a najmanje da li ga vole ili ne vole, tek uplitanje srđana u celu priču da ne spominjem. ovde su suve činjenice u pitanju i ovako maliciozni komentari više su nego patetični. o nečemu govore. o novaku svakako ne.
duda Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Idi na forum B92 pa da vidis sta je zla krv nema ni jednog malicioznog posta na ovu temu. čak ni admini ne intervenišu, gle čuda. valjda su i oni shvatili da bi se (ovaj put i ovim povodom) ipak provalili.
Lancia Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 preispitajte svoja osećanja, ljudi. a da se ti preispitas dal nisi mozda na topiku o Srdjanu ili na SZD?¿ nisi valjda pomislila da Kralj ne zna gde je ili ne daj boze nema pojma o cemu pise¿
Jean-Luc Picard Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Moj post je bio čisto uopšteno zezanje bez ijedne jedine trunke malicioznosti, u stvari bilo je malicioznosti ali je Novak poslednja osoba prema kojoj je ista bila uperena. <_<
duda Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) post izbrisan - promašena tema <_< Edited February 7, 2012 by duda
kralj Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 a da se ti preispitas dal nisi mozda na topiku o Srdjanu ili na SZD?¿ nisi valjda pomislila da Kralj ne zna gde je ili ne daj boze nema pojma o cemu pise¿Bitno da si ti na svakom topiku na kom Kralj ne zna gde je. Sjasi, dosadan si.
Mil@n Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ja te branim, a ti tako. ccc.To se kaže: "Ja te ljubim a ti prdiš", ili tako nekako. :DŠto se Hejtonovakizma tiče, ništa novo, niti će ikada prestati da postoji ovde. :)
Recommended Posts