Lancia Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 Brnaba ce da resi stvar: "Pozitivan ton je sa australijske strane. Vlada Srbije je spremna da pruži sve garancije za Novaka da ga puste u Australiju, a uključen je i predsednik", rekla je ona. 1
Popular Post אַף אֶחָד Posted January 8, 2022 Popular Post Posted January 8, 2022 Citam ovo ovde i po drugim medijima i ne verujem sta citam. Srbi se uzbudili da li je neko postovao pravila i da li su pravila bila dovoljno jasna. Pa mi zivimo zivote odredjene nasim pasosima na kojima bi umesto imena drzave trebalo da pise "Ovde pravila ne vaze". Ili, kako je moj najdrazi forumas u svoj jedinom postu vrednom pamcenja i citiranja napisao "Republica Nece Valjda". To je apsolutni credo ove nacije. "Pravila su tu da bi se krsila." "Svako pravilo ima izuzetak." Naravno, srbi i drugi balkanci vole da veruju kako je njihovo odbijanje pravila nekakav cin revolta protiv autoritarizma, izraz slobode, nesputanog duha, individualne samosvesti ili kojecega. Nesto kao Fransovo "Lepo je neslusati zlocinacke naredbe" u odbranu dezerterstva. Ali krsenje pravila i odbijanje zlocinackih naredbi podrazumeva da se sledi nesto drugo - zdrav razum i moralni imperativ. Kod nas se pravila krse ne zato sto razum nalaze nesto drugo, vec zato sto mislimo da znamo najbolje, da "nece valjda", sto je "improvizacija majka opstanka", sto nam se jednostavno jebe za druge. I sta sad imamo? Imamo srbina koji se dokazuje da se drzi klimavog izuzetka od pravila u jednoj jedinoj situaciji u kojoj je trebalo da se drzi pre svega zdravog razuma koji se, pri tom, uopste ne kosi s pravilima. I celu naciju kojoj su pravila poslednja rupa na svirali koja je sad ustala u njegovu odbranu. Predsednika koji dnevno ustavom brise guzicu kako kenja Australiji o njihovom postovanju pravila i prava. Pa stvarno urnebes. Kosmicka konfuzija. Cela ova prica moze da se napise u jednoj recenici: "Novak je potpuni debil zato sto se nije vakcinisao." Nije ovo prica o pravima, pravilima i slobodama, vec o elementarnom testu ljudske intelgencije, obrazovanja, civilzovanosti, solidarnosti, empatije na kojem je pao svako ko odbija vakcinaciju. Moralni, intelektualni, ljudski otpad. Pomnozeno time koliko je veliki sportista, umetnik, naucnik, ili sta vec. ili sto je neko ovde napisao, parafraziram, sramota je sto se jedan antivakser brani na topiku posvecenom Jumanji. Da su se on i njegovi sledbenici vakcinisali, mozda bismo sledece nedelje gledali tenis i zajedno s njom navijali. 21 4
kralj Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 Napredni translate prevodi kao "Suspenzija do daljnjeg".
Moracikus Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 Nece sud ulaziti u vjerodostojnost ovih datuma i ispitivati validnost PCR testa. Samo su odlozili deportaciju da jos jednom saslusaju advokate. Viza kao sto ste vidjeli moze biti otkazana i nakon sto prodjes imigraciono.
vememah Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 (edited) 30 minutes ago, Filozof manijak said: A ovde se sada i po medijima provlači tvrdnja da se Novak zarazio 16.12 na utamkici u Pioniru. Utakmica je bila 14.12. Kurir od 16.12. Quote NOVAK JE U VELIKOM PROBLEMU! Košarkaš Barselone koji se slikao sa Đokovićem u Pioniru pozitivan na korona virus! Zna li Nole ovo? kurir.rs/sport/kosarka/3831313/novak-je-u-velikom-problemu-kosarkas-barselona-koji-se-slikao-sa-djokovicem-u-pioniru-pozitivan-na-korona-virus Edited January 8, 2022 by vememah
InvisibleLight Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 (edited) 3 minutes ago, Moracikus said: Nece sud ulaziti u vjerodostojnost ovih datuma i ispitivati validnost PCR testa. Samo su odlozili deportaciju da jos jednom saslusaju advokate. Viza kao sto ste vidjeli moze biti otkazana i nakon sto prodjes imigraciono. mozda je five eyes vec video aktivnosti novaka u javnosti nakon datuma kad je radio PCR i posumnjao, kakav twist, za film Edited January 8, 2022 by InvisibleLight
Lancia Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 3 minutes ago, James Marshall said: Kakve garancije, šta truća ova Ja volim filmove iz sudnica, znas ono kad ulece Brnaba krunski svedok i resava stvar. 1 4
Malvo Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 (edited) Koji je plan bio 14., dok se spremao da krene u Pionir? Nema potvrdu o vakcinaciji, nema prelezan kovid. Kako ce u Australiju? Edited January 8, 2022 by Malvo 8
duda Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 Ja sam shvatila da je on tamo ostao samo da ne bi dobio trogodišnju zabranu ulaska u au, tako je nekako rekao njegov brat e sad, zašto bi to dobio, a zašto neće ako izađe pred sud, nemam pojma
James Marshall Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 Just now, Lancia said: Ja volim filmove iz sudnica, znas ono kad ulece Brnaba krunski svedok i resava stvar. Zajebavaj se ti, ali da ne bi nje, šta bi devetostruki osvajač AO dobio od te države, nego je morala ona svoje veze da potegne
Bogotac Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 53 minutes ago, Tsai said: Jel ima ikakav info o javnim kretanjima 17-20 npr? Nije ga bilo do 25,i dalje se nagadja sa datumima a niko ne zna nista tacno.
napadaj Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 Valjda su mu instalirali Skajp, skup je roming 1
Lancia Posted January 8, 2022 Posted January 8, 2022 1 minute ago, James Marshall said: Zajebavaj se ti, ali da ne bi nje, šta bi devetostruki osvajač AO dobio od te države, nego je morala ona svoje veze da potegne To sam mogao i ja da mu sredim, sto nije izdejstvovala popa na Bozic¿ 1
Recommended Posts