Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

1. NFL - QB2. MLB - SP3. ATP - GOD4. NFL - QB5. NASCAR - sofer

Posted

Bez brige. Ovi uvek sve daju Amerima.Treba gledati Laureus, jer su oni najprivrzeniji teniserima.

Posted
Realno. A ko su ovi momci?
Nema ni Mesija ni Novickog... Sve tamo neki periferni sportasi.
Posted
Treba gledati Laureus, jer su oni najprivrzeniji teniserima.
ne znam, to što je i prošle godine dobio teniser može baš da bude otežavajući faktor za novaka
Posted
ne znam, to što je i prošle godine dobio teniser može baš da bude otežavajući faktor za novaka
Pa bilo bi sramota da bas sad odustanu nakon onolikih nagrada Federeru. 3 slema su im vec odavno dovoljna za nagradu.Izasli su nominovani:# Usain Bolt# Novak Djokovic# Lionel Messi# Dirk Nowitzki# Sebastian Vettel# Cadel EvansNe razumem se u biciklizam i formule (koji nikad i ne dobijaju Laureusa), a od ostalih samo Messi moze da mu zapreti. Valjda ce uzeti u obzir da Nole nece ponoviti ovakvu sezonu, a za Mesija ima jos vremena i FIFA2014.
Posted

Od ove liste jedino Fetel bi mogao da bude konkurencija. Bolt nije pobijedio na 100 metara, Novicki nije uradio ništa na prvenstvu Evrope, Mesi na prvenstvu Južne Amerike. Evansu realno ovde nije mjesto, ako su već stavljali nekog biciklistu, onda je to morao da bude Žilber.

Posted

I ja sam tako mislio, ali Fetel nije ni sportista godine u svojoj zemlji (proglasen Dirk).

Posted
Od ove liste jedino Fetel bi mogao da bude konkurencija. Bolt nije pobijedio na 100 metara, Novicki nije uradio ništa na prvenstvu Evrope, Mesi na prvenstvu Južne Amerike. Evansu realno ovde nije mjesto, ako su već stavljali nekog biciklistu, onda je to morao da bude Žilber.
Cekaj, ovo ti ovako rezonujes ili oni svoj izbor zasnivaju na ovako nesrecno poredjanim kriterijumima?
Posted
Cekaj, ovo ti ovako rezonujes ili oni svoj izbor zasnivaju na ovako nesrecno poredjanim kriterijumima?
Jedini kriterijum koji sam ja ovde uzimao u obzir su rezultati. Podrazumijeva su da su svi ovi sportisti najuspješniji u onome čime sa bave, a pritom je to dovoljno masovno da bi moglo biti uzeti u razmatranje. Ove godine su i Đoković i Fetel došli jako blizu obaranja svovremenskih rekorda u svojim sportovima.Pretpostavljam da će kontraargument biti taj da je kup Južne Amerike beznačajno takmičenje a da Novicki nije imao sa kim da igra u Litvaniji. Prihvatam i takvu argumentaciju ali to već ulazimo u domen subjektivnog i ne vidim na koji način bi se tako nešto uopšte moglo kvantifikovati.
Posted
Pa bilo bi sramota da bas sad odustanu nakon onolikih nagrada Federeru. 3 slema su im vec odavno dovoljna za nagradu.
nikako ne treba zanemariti činjenicu da novak nije švicer ... a nije ni španac <_<
Posted
Jedini kriterijum koji sam ja ovde uzimao u obzir su rezultati. Podrazumijeva su da su svi ovi sportisti najuspješniji u onome čime sa bave, a pritom je to dovoljno masovno da bi moglo biti uzeti u razmatranje. Ove godine su i Đoković i Fetel došli jako blizu obaranja svovremenskih rekorda u svojim sportovima.Pretpostavljam da će kontraargument biti taj da je kup Južne Amerike beznačajno takmičenje a da Novicki nije imao sa kim da igra u Litvaniji. Prihvatam i takvu argumentaciju ali to već ulazimo u domen subjektivnog i ne vidim na koji način bi se tako nešto uopšte moglo kvantifikovati.
Nemam nista protiv da se sa ovime slozim, uz opasku da si napravio izvesnu selekciju rezultata. Isto kao sto si Mesiju spocitao Kopa Amerika, mogao si i Djokovicu Dejvis Kup i Masters, a Fetelu neka takmicenja na kojima nije ni ucestvovao (inace se ne slazem da bilo ko osim osvajaca Tura moze iz biciklizma da konkurise, iako mi je Zilber mnogo drazi vozac od Evansa, ali to nije ni tema - nece biciklista ove godine uzeti ovo ako su iole normalni)...Ipak, ono sto je Dirk uradio u NBA plejofu ove godine, smatram za potpuno neverovatan poduhvat (narocito iz perspektive evropskog kosarkasa). Sad mi dodje da se najezim.
Posted (edited)
nikako ne treba zanemariti činjenicu da novak nije švicer ... a nije ni španac <_<
Nije ni iz demokratske republike Jamajke. ;)Mogu jos ove godine da daju nagradu teniseru, i posle neka malo olade sa njima. Ionako sumnjam da ce biti triple slam sezona u dogledno vreme. Edited by anantaram
Posted

ali zato britanci znaju:http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/sports_personality/16031387.stm

Posted
Nije ni iz demokratske republike Jamajke. ;)Mogu jos ove godine da daju nagradu teniseru, i posle neka malo olade sa njima. Ionako sumnjam da ce biti triple slam sezona u dogledno vreme.
Bože svašta, pa već sledeće godine Nole uzima sva 4 GS-a i OI :0.6: