Jumanji Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 Pa nema sta da kaze, stomak je bio poveci. Svi su ga videli, a svi i znali, objavljeno je za naslednika cim su to zeleli da kazu, vrv kada je usla u 4.mesec. nije to bila nikakva tajna, a jos vidljiva na vencanju. 1
foto Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 kao sto bi branka katic ili danijela stil rekla: 'idemo na seljacku varijantu. hvatamo frajera na bebu'.
Caligula Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Slabo pratim sport ali me iznanedio reditelj koji je dok Novak drzi pobednicki govor prikazao nekoga sa transparentom "GOAT DJOKOVIC" a dok je ovaj zahvaljivao porodici upadljivo prikazali neke indijce toliko ga bas globano ne vole ili tripujem
Frank Pembleton Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Ti znaš šta znači GOAT i da mu porodica nije bila u Engleskoj? ... Shiit has hit the fan
Dejan Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Iskreno ne bi mi bilo zao da propusti OI, bice pakleno tesko na USO, a nekako mi je draze da to osvoji
Jumanji Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Ti poreklom Indijci su Englezi i Novakovi navijači, poznati mnogimaPavi je jedan od njih, ovaj sa zastavom Inace cela ta ekipa sa slike plus nekoliko njih je isla skoro na sve meceve. Nasi su samo ovaj sedi lik sa salom Srb i jedan plava bucka Kristina, ali naravno i oni zive tamo.
Tsai Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 43 minutes ago, Dejan said: Iskreno ne bi mi bilo zao da propusti OI, bice pakleno tesko na USO, a nekako mi je draze da to osvoji Avav rio tinto pederu
Boza_zvani_Pub Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 (edited) Ne znam za vas, ali po meni se danas desio najveci trenutak u istoriji naseg sporta iako mozda tako ne izgleda! Najveci, barem do 12. septembra… Edited July 11, 2021 by Boza_zvani_Pub
Recommended Posts