March 1, 20214 yr Nesto sumnjam da ce previse igraca koji ne zive u SAD uopste da putuje tamo.Neki štrajk u pitanju štalije? Jer svi su na entry listi još... dobro mlađima je Masters titula ipak neka motivacija a jedan Majami ima slični nagradni fond kao Dubaj pa će se tu podeliti na dve grupe.
March 1, 20214 yr not availableSteta sto ti ne radi, sa SK, poslednja 2 gema u pobedi protv Rafaela 2011. posle cega je i prvi put izbio na No1.
March 1, 20214 yr Ma znam naravno šta je u pitanju, samo njihovi klipovi se izgleda ne ljube sa VPNom.
March 1, 20214 yr Rizik od korone, jer je situacija u Floridi užasna.Razumem da neće biti smooth ali ipakNisam se baš dobro objasnio, Federer je tek sad pre sat-dva otkazao učešće iako igra Dohu i Dubaj. Majami je odmah dan iza Dubaja tako da (možda mi se samo čini da top) igrači imaju zbog situacije više fleksibiliteta oko prijavljivanja/odjavljivanja učešća turnira. Ipak je Majami prestižni turnir...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
March 1, 20214 yr 4 hours ago, dragance said: Rizik od korone, jer je situacija u Floridi užasna. Kako mislis uzasna? Nije bilo bolje jos od Novembra, a pri tom je drzava potpuno otvorena.
March 2, 20214 yr Podsetimo se čuvenog teksta Boda o Đokoviću "The Perfect Player" koji je skoro pa vidovnjački napisao o Đokoviću davne 2007. godine... https://tennisworld.typepad.com/tennisworld/2007/03/no_djoke.html
March 2, 20214 yr 6 hours ago, Peter Fan said: Kako mislis uzasna? Nije bilo bolje jos od Novembra, a pri tom je drzava potpuno otvorena. Pa nisam rekao da je sada užasna, već samo “užasna”, baš zato što je sve otvoreno. I u novembru, i sada, kao i do ko zna kad.
March 4, 20214 yr On 1.3.2021. at 12:51, Jumanji said: A počelo je sve ovako 3.jula 2011. ... https://www.youtube.com/embed/-uZah1WK924?feature=oembed Visko Vimbldon, Ej! Vimbldon!!! ahh muke nase Reziser opterecen Borisom Tadicem. Vise je bio u kadru no familija :)
March 5, 20214 yr On 2.3.2021. at 17:00, dragance said: Pa nisam rekao da je sada užasna, već samo “užasna”, baš zato što je sve otvoreno. I u novembru, i sada, kao i do ko zna kad. Evo i zasto: coronavirus-covid-19-map-us-cases-deaths-state-by-state