Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Nesto sumnjam da ce previse igraca koji ne zive u SAD uopste da putuje tamo.
Neki štrajk u pitanju štalije? Jer svi su na entry listi još... dobro mlađima je Masters titula ipak neka motivacija a jedan Majami ima slični nagradni fond kao Dubaj pa će se tu podeliti na dve grupe.
Posted

Rizik od korone, jer je situacija u Floridi užasna.

Posted
not available
Steta sto ti ne radi, sa SK, poslednja 2 gema u pobedi protv Rafaela 2011. posle cega je i prvi put izbio na No1.

1f7daa5ba1ff7443651862b50dcbe321.jpg
Posted

Ma znam naravno šta je u pitanju, samo njihovi klipovi se izgleda ne ljube sa VPNom.

Posted

naravno da se ne ljube, kad imaju pravo samo za adria region

Posted
Razumem da neće biti smooth ali ipak

Nisam se baš dobro objasnio, Federer je tek sad pre sat-dva otkazao učešće iako igra Dohu i Dubaj. Majami je odmah dan iza Dubaja tako da (možda mi se samo čini da top) igrači imaju zbog situacije više fleksibiliteta oko prijavljivanja/odjavljivanja učešća turnira. Ipak je Majami prestižni turnir...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted

Ma bitno da odigra nesto da ostane u formi. Nebitno sta, dobro ajde moze Masters :D

Posted
4 hours ago, dragance said:

Kako mislis uzasna? Nije bilo bolje jos od Novembra, a pri tom je drzava potpuno otvorena.

Posted
6 hours ago, Peter Fan said:

Kako mislis uzasna? Nije bilo bolje jos od Novembra, a pri tom je drzava potpuno otvorena.

Pa nisam rekao da je sada užasna, već samo “užasna”, baš zato što je sve otvoreno. I u novembru, i sada, kao i do ko zna kad.