Max Morlock Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Fil-Grič: Doći će na red i pitanje Bekerovog povratka Znači ponovo okupljaju band posle eksperimenata sa drogom i indijskom muzikom...
iDemo Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 18 hours ago, Max Morlock said: Fil-Grič: Doći će na red i pitanje Bekerovog povratka Znači ponovo okupljaju band posle eksperimenata sa drogom i indijskom muzikom... +11
Ras Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Đoković je u svojoj izjavi na to pitanje već dao odgovor: https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2018&mm=05&dd=07&nav_id=1389920 Zanimljivo je da je ta ista izjava Fil-Griča preneta dan ranije bez spominjanja BBekera.
Time Crisis Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 14 minutes ago, Ras said: Đoković je u svojoj izjavi na to pitanje već dao odgovor: https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2018&mm=05&dd=07&nav_id=1389920 Zanimljivo je da je ta ista izjava Fil-Griča preneta dan ranije bez spominjanja BBekera. Doduše Grič kaže da bi Beker mogao da dođe na red kasnije, tako da ko zna, možda dogodine.
April Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 22 hours ago, Max Morlock said: Fil-Grič: Doći će na red i pitanje Bekerovog povratka Znači ponovo okupljaju band posle eksperimenata sa drogom i indijskom muzikom...
April Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 On 25.4.2018. at 11:45, goofs said: Novak vratio i onog celavog u tim. Da jbe oca sta je mislio za ove dve godine sto je prosipao iz supljeg u prazno. Ako je Nadalov misteriozni dvogodišnji nestanak ličio na fer dogovor, ovo liči na još feriji
mlatko Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Đoković opovrgao za Bekera. samo mu jos njegovi problemi trebaju, msm da je red na jednog Gorana... malo prgave eksplozivnosti ne bi mu falilo.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Timmy Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 Ne mislim da je Novakov motiv novac. Svakao ne primarni. On je do sada zaradio skoro 200 miliona (lupam cifru, preko 100 je zaradio od turnira i verovatno preko 50 od sponzora sve ukupno). Ako bi uspeo da se vrati bar na nekih 70% od svog maksimumam, mogao bi da uzme jos koji GS i da mozda zepreti matorom na vecnoj listi. Od stare konkurencije skoro pa nista. Rafa ce da cepa ove i sledece godine na sljaci. Ne verujem da moze dalje. On je skroz suprotno od Federera i Novaka koji su odlicno cuvali svoje telo, pa mogu dugo da traju. Meni je malo iznenadjujuce da je Rafa i sada na ovom nivou. Al svakako mislim da ne moze da potraje mnogo dugo. Za dedu sam pisao. On je gotov. A i ako nije sad, bice dogodine, kad Novak najranije moze da s evrati u top formu. Svaka njemu cast za sve. Pa na kvadrat. Al dosta. Pemzija stigla. Mozda je najveca misterija Marej. A mozda i nije. Dosadio sam pre 2-3 godine pisuci na svakom turniru kako nije normalno to sto on radi (igrao neverovatno veliki broj turnira i meceva u nizu jureci No1) i da ce trajno upropastiti telo. Pauza mu je vec velika. Ne znam koliko je realno ocekivati da se vrati. I on je pominjao porodicu i decu kao vazne delove zivota. Mislim da je on svoje sportske ciljeve ostvario. Kao i ciljeve svih Britanaca. Doneo im je zlata sa OI i jos vaznije napokon su osvojili Wimbledon. Posle nekih 80 godina cini mi se. Dosta od njega (a na stranu sto je i Srbina skinuo sa vrha ) Od novih i dalje povremeni bljeskovi. A kako sporo napreduju, tesko mi pomisliti da neko dogodine bas iskoci. Naravno nikad se ne zna. Tim i Zverev kao prvi u redu, ali sve je vise ove dece... tu je svasta moguce. Al svako stojim iza tvrdnje da ako Novak dodje na 70% od sebe, moze da se nada da uzima po koji GS svake godine. Narednih 4-5, koliko mislim da jos moze da traje. Naravno, da bi dosao do tih 70% mora mnogo toga da se desi i promeni. Na meni je da se samo nadam. Al su mi sto kazu strepnje jace...
Malvo Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 Deda moze makar da pegla travu jos godinama. PItanje je samo da li to zeli. Ako bude uzeo Vimbldon i USO ove godine, sto bi znacilo i da ce najverovatnije zavrsiti prvi na listi, mozda i odluci da se povuce ako stvarno misli da ne moze vise. Ali dva losa turnira svakako nisu pokazatelj da je gotov. Njegova igra uopste ne zavisi od fizikalija, iako je u tim godinama kad ce ga ozbiljno pritiskati.
Timmy Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 Sve smo to vec izvrteli. I ti i ja Vreme ce pokazati. Blisko vreme. Ja jednostavno mislim da je priroda dosla po svoje. Nije on fudbalski golman da moze da gura do 40te
Timmy Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 Prvi na listi ce biti Rafa, samo na sljaci ce skupiti 5.500 bodova. I jos 2-3 na ostalim podlogama i cao. Ne moze deda do 8000 sve da uzme i USO i W sto nije nemoguce, al opet... 1 ako uzme ima da peva. A nece doci ni do SF
pbg12345 Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 timmy opet imas problem sa sabiranjem poena za atp ranking federer je vec uzeo preko 3000 ove sezone, ako uzme US i W, to je jos 4000
Timmy Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 I opet nije 8.000. Deda pemzija, kakvih 4000 na w i uso...
pbg12345 Posted May 22, 2018 Posted May 22, 2018 pa ti si napisao ako uzme ta dva nece opet imati 8000 trenutno ima 3110 + tih 4000 je 7110 tesko da nece uzeti 900 poena na svim ostalim turnirima do kraja sezone prosle godine je npr u tom periodu osvojio sangaj (1000), igrao finale u montrealu (600), osvojio bazel (500), hale (500) pored toga tu su mastersi u parizu i sinsinatiju
Recommended Posts