Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

A jebemu, koliko još puta i na koliko načina treba čovek da kaže da mu tenis više nije najvažnija stvar u životu da mu ppp poveruje?

Posted

E pa u tom slucaju bi trebao da se odluci da prestane da arci tesko steceno tenisko postovanje

Posted
1 hour ago, aram said:

A jebemu, koliko još puta i na koliko načina treba čovek da kaže da mu tenis više nije najvažnija stvar u životu da mu ppp poveruje?

Pored toga, takođe stalno govori da je pun motivacije, da želi da igra do 35 dugo i uspešno, i ostalo iz palete proseravanja. Tako da, ne priča on samo to. 

Takođe, koliko god da mu tenis nije najvažnija stvar u životu, cenim da on sam prvi hoće da umre u sebi kada ga pajaju kojekakvi indijanci u prvim krugovima mastersa. 

Posted

Nole ima "selfi lakat", najjace da mu je to od tenisa. :fantom:

Posted

A dok je bio na vrhuncu grlio drvece i bio na dijeti Maje Volk je bio kao normalan? Covek je definitivno neobican kao i veliki broj ljudi koji su genijalni. Nije on juce poludeo.

16 hours ago, Mil@n said:

Pored toga, takođe stalno govori da je pun motivacije, da želi da igra do 35 dugo i uspešno, i ostalo iz palete proseravanja. Tako da, ne priča on samo to. 

Takođe, koliko god da mu tenis nije najvažnija stvar u životu, cenim da on sam prvi hoće da umre u sebi kada ga pajaju kojekakvi indijanci u prvim krugovima mastersa. 

Normalno da to prica kada ima sponzore. Podseticu te da je prvo potpisao za Lacost pa onda objavio da pravi pauzu od 6 meseci i njima se kao izvinio i zahvalio.

A normalno da ne gubi namerno i da mu se to ne svidja, ali bira pre izbalansiran zivot i poraze nego totalnu posvecenost i pobede.

Posted

Znaci nije toliko psiho koliko je samo picka od coveka alava na pare. 

Posted

Šta god da je, njegov život, nek radi čova šta god hoće

Posted

I mi nek navijamo za koga hocemo :)

Posted

to je već naš problem, nije njegov :s_d:

Posted

Još mu ne ide ta ljubav izgleda... :)

Posted (edited)

endru.jpg

Edited by nisam ja
Posted

Jel moze da se malo vise koristi onaj drugi topic, nema razloga sve ovde trpati.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Edited by Tinman