April 4, 20187 yr Ne bi verovao kakvih riba ima medj sahistkinjama. Za pocetak izguglaj svoju zemljakinju (koja je doduse posle presla da igra za Srbiju) Ljilju Drljevic
April 4, 20187 yr Jbga on je uzo dovoljno para za sebe i za familiju. Tipujem da bi mu najbolji motiv bio da ostane kratak sa lovom......shiit has hit the fan....
April 4, 20187 yr pa zar ne rece on tamo negde nakon uso 16 da mu tenis nije vise prioritet. od tada i pocinje raspad.
April 4, 20187 yr Mislim da je ta izjava bila samo alibi, ali ako je zaista tako mislio onda sta ima da se vise patimo i on i mi, zakljucavajte topik.
April 4, 20187 yr 36 minutes ago, 189- said: pa zar ne rece on tamo negde nakon uso 16 da mu tenis nije vise prioritet. od tada i pocinje raspad. Rekao je to prvi put još oko ženidbe/leto 2014 ako se dobro sećam
April 5, 20187 yr 6 hours ago, Frank Pembleton said: Jbga on je uzo dovoljno para za sebe i za familiju. Tipujem da bi mu najbolji motiv bio da ostane kratak sa lovom... ...shiit has hit the fan.... Bice. Samo sto ce tad imati 40+ i nece moci vise da igra. Jesu talenti njegova zena i familija ali ipak treba vremena dok mu sve spiskaju...
April 5, 20187 yr 8 hours ago, Milogled Bluff said: Mislim da je ta izjava bila samo alibi, ali ako je zaista tako mislio onda sta ima da se vise patimo i on i mi, zakljucavajte topik. +1 stvarno ziv nisam stace biti snolom :(
April 5, 20187 yr +1 iz padova se više nauči usponi su manje više isti Edited April 5, 20187 yr by kud u maglu Simoviću
April 7, 20187 yr Quote Novak u Marbelji – počele pripreme za šljaku bez pravog trenera Najbolji srpski teniser Đoković je u Marbelji počeo sa treninzima za prvi predstojeći turnir, Masters u Monte Karlu. Kod Pepea Imaza, verovatno je tu i brat Marko, ai reiki guru. Da ne zaboravim Jecu.
April 7, 20187 yr Vidjeh sliku negdje, mislim na indexu, sam vuče ono sranje što ravna i pegla šljaku