July 26, 20177 yr Ma... PR tim ima napad kreativnosti. Ne znam kako će ovo podneti kralj živih konferencija za medije... ....shit has hit the fan...
July 26, 20177 yr Mislim da nece nista spektakularno reci, sem da propusta USO turneju i da ce videti da li ce se vratiti posle ili ce zavrsiti sezonu. Eventualno moze odmah oznaciti kraj sezone. Trecu opciju ne vidim.
July 26, 20177 yr Faraonove nikada ne najavljuju ovako Ima opet da oplete po rts-u kako ga ne voooooleeee, a eto, čak se šetao travnjakom Bele kuće.
July 26, 20177 yr Kreeeećemooo PTC dominira... ....shit has hit the fan... Edited July 26, 20177 yr by Frank Pembleton
July 26, 20177 yr Očekivano i najavljivano...Pa hajde, neka mu je sa srećom i da se sasvim oporavi što pre...Agasi ostaje, to je sjajno.
July 26, 20177 yr Dobra vest.. Koliko god da je ta povreda fizicki izazov, treba mu vreme da se pokupi sam sa sobom.
July 26, 20177 yr Ovo je i najbolja varijanta... Dug odmor, pošteno zalečnje, ozbiljna priprema. Sad je jasno gde mu je onomad nestao i servis i forhend... Sent from my SM-N910C
July 26, 20177 yr Evo sad je rekao "Ja ne vidim kraj mojoj (sic!) karijeri..." :) Sent from my SM-N910C