aram Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 ja ne znam zašto svi polazite od toga da on ne zna šta želi samo zato jer ne želi to da podeli sa javnošću
Time Crisis Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 ja ne znam zašto svi polazite od toga da on ne zna šta želi samo zato jer ne želi to da podeli sa javnošću Kako se usuđuje
Jozef K. Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 ja ne znam zašto svi polazite od toga da on ne zna šta želi samo zato jer ne želi to da podeli sa javnošćuPa on stalno daje intervjue i govori kako mu je prioritet ovo, pa ono, pa je zdravo, pa je povređen itd... Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
aram Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 pa naravno da daje interjvue, to mu spada u opis posla da tako kažem. a da li u njima baš govori istinu ili ne je sasvim druga stvar. šta misliš, koliko bi mu potrajali marketinški ugovori ako bi rekao npr. "ma meni je dosta zajebancije, držaću se u top20 koliko mogu bez previše cimanja i gleddaću malo da proživim..."?
Jozef K. Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 Jasno je to. Ovaj ga je nagazio između ostalog i na te cik cak intervjue. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
mlatko Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 Podizu si rejting medjusobno, naucili su se jedan na druge. ne vidim nista toliko lose da se ne moze izvuci iz toga nesto dobro. Provociraju ga pred turneju po US jer se boje da Fed opet ne preskoci, Marej propadne, Nadalu popuste kolena... i sta onda? ko ce da isplati plate?
Max Morlock Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Novak preskače USO... ???? Sent from my SM-N910C
Ros Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 treba sve da preskoci i da zaleci sve sto je za zaleciti.
Max Morlock Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Tako je najbolje. Treba mu pošten oporavak. Sent from my SM-N910C
Arkadija Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 (edited) Koji će biti na atp listi početkom sledeće godine? Jel ispada iz prvih 10? Žao mi što neće igrati Davis cup. Edited July 24, 2017 by Arkadija
Time Crisis Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Koji će biti na atp listi početkom sledeće godine? Jel ispada iz prvih 10? Žao mi što neće igrati Davis cup. Moguće, trenutni broj bodova koje ima je prošle godine bio dovoljan za 12. mesto.
1n54jd3r Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Ma jedina bitna stvar jeste da se na teren vrati potpuno zdrav. Nadajmo se da je to moguce bez operacije, u suprotnom samo ce izgubiti pola godine.
Frank Pembleton Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Sad je verovatno na redu najozbiljnija odluka karijere. Da li "ići pod nož ili ne"? Naravno ako su uopšte te dve opcije na delu... Ali cenim da jesu čim se takve priče "puštaju". Koliko sam razumeo bio je u Kanadi na nekom pregledu? ....shit has hit the fan...
Recommended Posts