Muwan Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 eno novak pre 15-ak minuta stavio video iz mc, reklamira svoj restoran zanimljivo da nije otišao svojoj pravoj kući već fiktivnoj tm Ma jok bre, slikano na Adi. Zna druga Srbija.
levi Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 To sve podseca na sns-ovski lov na vestice. +1 Ohrabrili se lovci na drugu srbiju, ne moraju više da se susdržavaju
Nesh Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 (edited) Bese cini mi se (mozda "tamo", ne secam se bas) neki topik sa procenama koliko bi Djokovic grend slemova ili uopste velikih turnira mogao osvojiti. Ne secam se da li je tada imao jedan ili jos nije imao grend slem. Ako neko zna gde je to ili ume da iskopa, bilo bi zanimljivo citati kakve su bile prognoze i ocekivanja. Edited June 16, 2016 by Nesh
harper lee Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 sta se pisalo pred ao 2011 Nadal: 'This will be my only shot at doing the Grand Slam' Pa, to je OK. Niko ne spori da Novak i Serena imaju Grand Slam koji nije ni kalendarski ni karijerni. S obzirom na to da je u pitanju velika retkost ti GS-ovi se zovu Serena Slam i Nole Slam, po igracima koji su ga napravili. U rezultatskom smislu nema razlike samo sto, eto, formalno nije kalendarski.
ronin Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Kako Novakov nije karijerni? Ne razumem...Pa sva četiri je osvojio...
Bujodrag Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Dobri Harper je mislio na ova četiri GS-a u nizu ali koji nisu u jednoj godini
harper lee Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Kako Novakov nije karijerni? Ne razumem...Pa sva četiri je osvojio... Lose sam se izrazio, jeste karijerni ali je i vise od toga, posto ima sva cetiri istovremeno. Federer, Nadal, Agasi, Sarapova imaju karijerne Slemove ali ih nisu drzali sva cetiri istovremeno. Novak i Serena jesu.
Timmy Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Stpite se jos par meseci, pa nece imati gde da bude nesporazuma u vezi teme :D
Bujodrag Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Lose sam se izrazio, jeste karijerni ali je i vise od toga, posto ima sva cetiri istovremeno. Federer, Nadal, Agasi, Sarapova imaju karijerne Slemove ali ih nisu drzali sva cetiri istovremeno. Novak i Serena jesu. Tako sam i ja razumeo. Volim ove topike o tenisu, čak i onaj dole južno, jer su tenis i odbojka jedini sportovi za koje mogu da odnegujem malo ljubavi u mom sportohejterskom srcu. Stoga, hvala Harperu i svima vama koji ste voljni da ovde napišewte nešto više od jalovog oneliner-a.
harper lee Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Bese cini mi se (mozda "tamo", ne secam se bas) neki topik sa procenama koliko bi Djokovic grend slemova ili uopste velikih turnira mogao osvojiti. Ne secam se da li je tada imao jedan ili jos nije imao grend slem. Ako neko zna gde je to ili ume da iskopa, bilo bi zanimljivo citati kakve su bile prognoze i ocekivanja. Moj post iz januara 2012. vrlo teska srca napisan, jer mi je to tada izgledalo vise kao navijacka nada nego kao realnost. Mislim da je Novak kapacitet za 10+ GS turnira na svim podlogama, sto ce ga, narocito imajuci u vidu da je u konkurenciji sa dva igraca koji zajedno imaju skoro 30 GS-ova uciniti jednim od 4-5 najboljih tenisera u istoriji ovog sporta, bar kad je open era u pitanju. Vecim, recimo, od Lendla, Agasija, Konorsa, Bekera, da i ne pominjem razne Vilandere, Kurijere, Edberge i slicne. Sa 10+ u ovoj konkurenciji Novak ulazi u red legendi ovog sporta kao sto su Borg, Mekinro i Sampras od bivsih i Fed i Rafa od aktuelnih igraca. Evo kucam u drvo intenzivno i rukama i nogama da se taj kapacitet ostvari i da sa zdravljem bude sve u najboljem redu ali ako ove godine Novak makar delimicno ponovi uspeh iz prethodne i uzme, recimo, jos dva GS-a eto njega na korak od toga. Vrlo ozbiljno sumnjam da ce mu padati fokus sledecih godina jer mi on uopste ne deluje kao neko ko ima dilema kad je posvecenost tenisu u pitanju, tako da ostaje samo da zdravlje bude OK i da se konstantno dize nivo igre malo pomalo, sto inace ume da dodje sa iskustvom. Eto, pojedoh govno i napisah.
Shan Jan Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 (edited) Moze li objasnjenje za relativni post izmedju 2011. i 2015/2016. Edited June 16, 2016 by Shan Jan
nautilus Posted June 16, 2016 Posted June 16, 2016 Izmedju Australije 2012 i Vimbldona 2014 covek je odigrao 6 finala od 9 slemova koji su se igrali. Izgubio je 5. Kiša na RGu 2012 nakon koje se Rafa vratio u meč, prvi Endijev slem i ludacki prvi set na US openu 2012, Endi na Vimbldonu 2013 je odigrao meč života, Rafa 2013 US open i 2014 Pariz. Imas onda i ispadanje u polufinalu US opena 2014 od Nisikorija, kada su i Rafa i Federer i Endi ispali. Potpuno neshvatljiv poraz. Njegova osnovna igra nije bila nista losija od onoga sto igra danas, ali nekako mi se cini da sada bolje tempira formu za slemove i da uspeva igrati najbolji tenis kada je najpotrebnije.
Recommended Posts