assück Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 (edited) uzasno ovo solo pevanje. "dinamo ja volim" je najbolja navijacka pesma ikada, i to je otprilike to sto mogu da priznam tom klubu. uvek su mi bili najblaze receno odbojni, i uvek pre Hajduk i Rijeka, ma koliko navijaci ovih prvih bili dosadni. Edited April 22, 2015 by assück
Dr Arslanagić Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Претерујеш, баш је фина песмица. Него, :ziga:
Dr Arslanagić Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Вероватно није али волим да мислим да можда јесте.
MancMellow Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 bome, ja bih po debljini i nijansi spreja i sličnosti pokreta rukom rekao da jeste
Ryan Franco Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 jbt ovi cepeni ćunci su baš dobri btw pred treću plej of tekmu sam bio u majnersu. bila je neka ekipa koja se spremala za tekmu. konobar je (makar profi) bio jako kul. sve vreme se puštao domaći pankeraj, prepoznao sam pogonbgd i tako to. u jednom momentu su se čuli i derektori. kažem ja pri izlasku, dobra vam je plejlista al malo previše crno-bela za moj ukus. on će na to, nešto, sad smo još i izbalansirali. :D
MiddleClass Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 To lozenje na grcko-rimski stil je postalo dosadno!
MiddleClass Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Pardon, nisam vidio da su nasi ljudi uradili i posli tamo.
copkillah Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Moj prijatelj, sreo Stivija na ulici, dao mu zastavu i onda ju je video ceo svet! Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4
Recommended Posts