Jump to content
IGNORED

Lepša strana navijanja

Recommended Posts

Posted
ili ti misliš da ljudi tako spontano u totalnoj koordinaciji izvode kompletnu tačku od prvog do poslednjeg...
:lol: ovo bivstvovanje na szd te opasno lose radi
Posted (edited)
bog te jebo, uz ovo se u rat kreće.
Ма, напале се они тако сваких мало па после ми морамо да чистимо кућу.prvi-srpski-ustanak.jpgФлешмоб к'о флешмоб, иначе. Edited by Праслин
Posted
Takođe, lep gest je napravio i predsednik Partizana Dragan Đurić, koji je podržao naš klub i tražio od FSS da nam odobri liceniranje igrača. Zvezda i Partizan jesu "večiti rivali" na terenu, ali kada je teško treba da pomažemo jedni druge, što je danas uradio gospodin Đurić. Mi mu zato dajemo ogromnu podršku pred Skupštinu Partizana koja se održava 25. februara. Mi kao ljudi dva najveća srpska kluba treba da radimo na poboljšanju odnosa. Hvala i ostalim klubova koji su nam pomogli u ovom teškom trenutku - istakao je Nebojša Čović.
Pravi topik za Čovićeve folirantske bljuvotine.
Posted
Ма, напале се они тако сваких мало па после ми морамо да чистимо кућу.prvi-srpski-ustanak.jpgФлешмоб к'о флешмоб, иначе.
Jesu li i ovi tvoji? Ili se ne računaju pošto se računa samo da li je komandant cele armije bio komunistički kadar, a ovi očito svoj uzor nisu nalazili u hristoljublju, za razliku od ponositih predaka?
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

smešna strana navijanja:31933_10151314507602466_2058228541_n.jpg

Edited by McCabe
Posted

mislim da je ovo detalj sa današnje utakmice748746770.jpg

Posted (edited)

...

Edited by Arbeitmann
Posted (edited)

...