iDemo Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Nego citam u nekom srpsko-pishucem mediju - kaze da "u Amerikama ima vise prodavnica u kojima moze da se kupi oruzje nego Mekova i Starbaksova zajedno". S obzirom na izvor sklon sam da verujem da takvim napisima ne treba verovati - al' dobro zvuci pa sam resio da podelim sa vama...
Krošek Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 heh jeste istina "...51,438 retail gun stores, 7,356 pawn shops /licensed to sell guns/..." "There were 14,157 McDonald's restaurants in the United States in 2012..." a starbaksa zasigurno ima manje nego mekdonalca tako da je to to
iDemo Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 heh jeste istina "...51,438 retail gun stores, 7,356 pawn shops /licensed to sell guns/..." "There were 14,157 McDonald's restaurants in the United States in 2012..." a starbaksa zasigurno ima manje nego mekdonalca tako da je to to +1 a ja imam tendenciju da vise verujem bugarskim nego nashim dnevnim novinama...
ToniAdams Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 pa ok, realno su i mek i starbaks sranje :)
precog Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Trebalo bi uvesti streljanu u mekove i onda u happy mealu dobijes metke namijesto igracaka.
iDemo Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 Trebalo bi uvesti streljanu u mekove i onda u happy mealu dobijes metke namijesto igracaka. al' samo petkom, jery - you know...
Indy Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Bice korisceno godinama kao argument u prilog drzanju vatrenog oruzja, pa ga procitajte sada. http://edition.cnn.com/2016/03/10/us/mississippi-escaped-murder-suspect-killed/index.html
koksy Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 jel ovo spada ovde? Rakete dužine 1,5 metara bile su u prtljagu aviona na redovnoj liniji Er Srbije koji je u Beograd doleteo iz Bejruta. Sanduci su odmah obezbeđeni i obavljen je uviđaj. Kako saznajemo, rakete i nisu poslate u Beograd, nego je krajnja destinacija pošiljke trebalo da bude London ili Njujork, gde je trebalo da ih preuzme izvesna kompanija za koju nije isključeno da je fiktivna. Iz “Er Srbije” potvrđeno nam je da su rakete pronađene u redovnoj kontroli na Aerodromu.
Recommended Posts