Jump to content
IGNORED

Peti oktobar na bliskom istoku i arapskom svetu

Gandalf

Recommended Posts

Posted
Ode i ovaj topik u kurac.
-1
Molim moderaciju da splituje ovo nadgornjavanje sa poslednjih par stranica.
Nema ovde šta da se splituje. Neminovno je da se na svakoj geo-značajnoj temi pojave komentari o odgovornosti Amerike kao vodeće svetske sile.Meni je skroz neverovatno da se ljudi koji su do juče besomučno kritikovali intervencionalizam sada javljaju kao najglasniji kritičari "neintervencionalizma", ali ne vidim da je to nekakvo skretanje ili trol na ovom topiku.
Posted

o jebo te, dosta vise s tim

Nije bila reč o kontroli sveta nego o očekivanju verbalne reakcije. ovo postaje besmisleno.
i evo i ovde beowlov odgovor maistoru, pa ako vam se vise nastavlja s tim, ajte lepo na fight club ili bilo gde, samo ne ovde.
Posted
Meni je skroz neverovatno da se ljudi koji su do juče besomučno kritikovali intervencionalizam sada javljaju kao najglasniji kritičari "neintervencionalizma", ali ne vidim da je to nekakvo skretanje ili trol na ovom topiku.
Da ti nije malo prejaka kvalifikacija? Ja nisam primetio da je bilo ko tražio da se šalju trupe ili uvode sankcije; govorilo se o nešto konkretnijem određivanju prema onome što se dešava. Ako treba stavljati znak jednakosti između slanja okupacionih divizija / bombarderskih eskadrila i npr. osude pokolja sopstvenog stanovništva uz zahtev da se sa istim odmah prekine, onda stvarno...
Posted (edited)
vrlo nejasna situacija u tripoliju.cele noci je bilo pucnjave.
Reuters reporters says he/she has seen central government building on fire in Tripoli.
znači i definitivno se proširilo na zapad libije. Edited by barrcode
Posted
Da ti nije malo prejaka kvalifikacija? Ja nisam primetio da je bilo ko tražio da se šalju trupe ili uvode sankcije; govorilo se o nešto konkretnijem određivanju prema onome što se dešava. Ako treba stavljati znak jednakosti između slanja okupacionih divizija / bombarderskih eskadrila i npr. osude pokolja sopstvenog stanovništva uz zahtev da se sa istim odmah prekine, onda stvarno...
Možda je prejaka i izvinjavam se ako je tako.Pričam o principima, ljudi vole da ošinu često po "svetskim policajcima" i njihovom guranju prstuju u svaku priču - postpuno opravdano.Meni je samo malčice nefer da ti isti ljudi sada skandiraju "zašto ćutiteeeee". Amerika grbava kako god (ne)reagovala. Al stvarno ne bi da pospešujem tu debatu, hteo sam samo da objasnim zašto ne mislim da taj deo treba splitovati.
Posted (edited)
Slike
... govorilo se o nešto konkretnijem određivanju prema onome što se dešava....
The European Union calls on Libya's government to refrain from using force against peaceful demonstrators and address its people's demands for reform.Live Blog - Libya Edited by cedo
Posted
fala do neba za ovo, trebale su mi neke novije slike protesta
Posted
fala do neba za ovo, trebale su mi neke novije slike protesta
np ... imash na potonjem linku josh dosta interesantnih stvari
Posted

AJ je sinoć javila da su neke strane kompanije već počele evakuaciju svojih zaposlenih.

• Create New...