kim_philby Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 (edited) nije bilo reči o srbiji, nego o forumskoj raspravi između konkretnih lica. faul opet. Ako njihova politika nije principijelna, onda je u skladu sa geostrategijom i interesima, uprošćeno govoreći. dogovori se i ti za šta si.da ali, sada kad sam procitao istu, rasprava izmedju konkretnih lica od kojih jedna (lica) koja ocekuju od sad ono za sta ih optuzuju: da kontrolisu svet. ne znam zasto ovo mora da ima vezw sa naftom i amerikom?faul opet? Edited February 20, 2011 by kim_philby
teacher Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ovaj govor mene izaziva da otputujem u Libiju i protestvujem protiv ovih ludaka. Mogu misliti šta misle Libijci...Ove pretnje da će stranci otići i odneti pare, to je nešto najsmešnije od pretnji arapskih diktatora pred pad, koje smo do sada imali prilike da slušamo...
Luka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 da ali, sada kad sam procitao istu, rasprava izmedju konkretnih lica od kojih jedna (lica) koja ocekuju od sad ono za sta ih optuzuju: da kontrolisu svet. ne znam zasto ovo mora da ima vezw sa naftom i amerikom?faul opet?NIje bila reč o kontroli sveta nego o očekivanju verbalne reakcije. ovo postaje besmisleno.
Аврам Гојић Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ovaj govor mene izaziva da otputujem u Libiju i protestvujem protiv ovih ludaka. Mogu misliti šta misle Libijci...+1Ovako brutalne pretnje svom stanovnistvu su retkost cak i u svetu koji se seca Hitlera.
Eraserhead Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Mislim da ima puno popljuvanih televizora širom Libije.
reg Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Pocela obecanja. Small government, lokalna samouprava, investicije, nemojmo zbog 80 i nesto mrtvih da udjemo u gradjanski rat.
Luka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ne pratim tv, jel vam ovo liči opet na status quo?
Anonymous Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 (edited) Gnjavi s "Libija nije Egipat". Ponovio je to deset puta.edit:@Luka:http://www.livestation.com/channels/3-al_jazeera_english Edited February 20, 2011 by Anonymous
Далибор Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 (edited) "Trebace vam viza izmedju dva dela Libije i budite spremni da ne vidite clanove porodica po 10 godina" Edited February 20, 2011 by Далибор
Jozef K. Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Pocela obecanja. Small government, lokalna samouprava, investicije, nemojmo zbog 80 i nesto mrtvih da udjemo u gradjanski rat.Da, čovek ima plan. Više pretnji, ali ima i program za društveni dogovor. Nadam se da će ga brzo zbaciti.
Eraserhead Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Kad se Libija "raspadne" biće vam potrebne vize da putujete iz jednog u drugi deo pa nećete moći da se viđate. Ako ovo ne spreči revoluciju ništa neće.Evroppljani i Amerikanci će okupirati Libiju.
reg Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Necete moci da vidite svoju majku i sestru, uvesce se vize zbog podele zemlje... Da li se neko od starijih seca ludjeg govora relevantne politicke figure u nekoj zemlji?
Marvin (Paranoid Android) Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ala ovaj liči na Pep Guardiolu.
Anduril Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Kakav je ovo skot, pominje vizu za Bengazi, Koreju, ko ce da kontrolise naftu, zali se na Britance koji ce da okupiraju drzavu zbog toga sto ga je nazvao Hejg - kakav ludak.
Recommended Posts