Jump to content
IGNORED

najiritantnije muzičke numere

maheem

Recommended Posts

• Replies 340
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• maheem

20

• Ras

12

• Mr.Mxyzptlk

11

• morgana

9

Posted
Da ne zamre ovaj plemeniti topić....
da, ubi se od plemenitosti. na filmu pises o dobrim filmovima a na muzici o losoj muzici. cvrc. :thumbdown:
Posted
da, ubi se od plemenitosti. na filmu pises o dobrim filmovima a na muzici o losoj muzici. cvrc. :thumbdown:
Što, pa pišem i o lošim filmovima. Zar nisam o Drajvu pisao onoliko? :evil:
Posted
Što, pa pišem i o lošim filmovima. Zar nisam o Drajvu pisao onoliko? :evil:
drajv je opera. zaboravio si.
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Mark Ronson i pevaljka su mi urnisali mozak sa CocaColinom olimpijskom reklamom. Pevanje je iritantno nasilno.

Posted

Ona budalaština pod nazivom Moves like Jagger

Posted
Ona budalaština pod nazivom Moves like Jagger
ako je to sa onim zaraznim zviždukom onda +1
Posted
Mark Ronson i pevaljka su mi urnisali mozak sa CocaColinom olimpijskom reklamom. Pevanje je iritantno nasilno.
Takođe.
Posted

Sve. Od debilnog refrena "ćećećereće, ćećećereće" do moronske face pevača do toga da ne mogu da izbijem pesmu iz glave satima pošto je čujem. Želim trepanaciju, da mi odstrane, zajedno sa komadom mozga, svako sećanje na ovu pesmu.

Posted
Ја добио попиздитис од Мјуза и оне њихове олимпијске нумере. РТРС ју је вртио између сваког полувремена или четвртине.
Posted
Sve. Od debilnog refrena "ćećećereće, ćećećereće" do moronske face pevača do toga da ne mogu da izbijem pesmu iz glave satima pošto je čujem. Želim trepanaciju, da mi odstrane, zajedno sa komadom mozga, svako sećanje na ovu pesmu.
priznaj i da vristis ko one klinke na pocetku spota(a ja mislio da su grandove zvezde katastrofa...)
Posted

Jao, tih par brazilskih [ili sta su vec] trash hitova koji su sad aktuelni :puke:Elem: