January 22, 201114 yr http://www.youtube.com/watch?v=AdwZZU0rB-cOva je bila jedna od boljih sa sve produzetkom i golom Uejda za pobjedu
January 22, 201114 yr Treba vam jos jedan za presing :D5na5 je ludilo. Moramo jednom da pokusamo zonu 1-3-1.
January 22, 201114 yr Uuu, moze, izgleda sam dobar u vrsenju pritiska na zadnju liniju. Zli zabije autogol kad god mu pridjem :D
January 22, 201114 yr ova igica moze da konkurise forumskom fudbalu. lako je trcati, znojiti se i lomiti se na terenu, al' aj ti isklikci tolke dugmice, brate bole zglobovi na rukama, treba da se vezba. muka ziva
January 22, 201114 yr Uuu, moze, izgleda sam dobar u vrsenju pritiska na zadnju liniju. Zli zabije autogol kad god mu pridjem :DZabijam ja autogolove i kad mi niko ne pridje. Ali sam se posteno nadavao i protivnicima, nije da nisam.
January 22, 201114 yr Ne mogu ni od kuce da se konektujem. A ni tu nemam pristup ruteru, trosim tudji wireless vec mesecima :D. Dakle ostajete uskraceni za bravure jednog Nevena Subotica. Edited January 22, 201114 yr by Venom
January 22, 201114 yr Ma idi redom po ovim linkovima, ni meni nece 80% pa ubodem nekad neki da valja. Nego, jel se igra sad negde? Davajte linak sto pre, nalozio sam se na ovo cudo.